Detoxikácia spojená s chudnutím

zuzka160
12. mar 2014

Ahojte, chcela by som na jar zdetoxikovat organizmus a popritom by som rada zhodila par kil. Mate niekto nieco overene? Citala som o viacerych metodach ale je toho tak vela, ze si neviem vybrat, a preto by som chcela vediet vasu osobnu skusenost, co vam pomohlo. Dakujem

gucciok85
13. mar 2014

Ahoj.
Urcite vynechat uplne cukor,malo soli,vynechat bielu muku a vyrobky z neho,syry,maso.
Pit vela vody,vela zeleniny, zihlavovy caj,ja som brala nrjaku dobu aj spirulinu.
Ale zalezi ako dlho chces detoxikovat. Ked viac ako 3 dni tak mozes jest aj kyslo mliecne vyrobky,biely jogurt, raz tyzdenne aj maso

lenka963369
13. mar 2014

Ja mam osobnu skusenost s bielkovinovou dietou Ketoaktiv...detoxikovala som sa pocas 5 dni a mozem len vrelo odporucit...po ocisteni organizmu som sa citila super a navyse som schudla za tych 5 dni 2-3 kg.

leak61
13. mar 2014

Antonia Macingova - Detoxikacia organizmu. Skus vygooglit. Fakt super 🙂

czorky
14. mar 2014

Zdravim Vas vsetkych...ak mozem, rada by som sa pridala s osob nou skusenosotu, naozaj to funguje. Takze, rada by som napisala, ako fungujem uz viac ako mesiac. Zacinala som na 87kg, rozmery som mala 381cm (spocitane - prsia, pas, boky, stehno)...teraz mam 79kg a 363cm...takze mesacny vysledok je minus 8kg a 18cm 🙂 ...citim sa ovela, ovela lepsie a zdravsie. Takze moj den vypada takto:
O siestej rano (vstanem vtedy ked ma maly zobudi na papanie,hore dolu pol hodky) 1,5l vody
O siedmej az osmej - lyzicku psylium do pohara vody, rozmiesat, vypit
15 min nato - detoxikacny caj 1dcl (recept napisem dolu), je to teda 20min pred jedlom
5 min po detox caji, teda 20 min po ranajkach - caj na krv (recept tiez uvediem dolu), je to 15 min pred jedlom
ranajky - cerstve ovocie (jedno jablko s platkom ananasu, jablko s pol.manga atd.) posypane, psenicnymi klickami, psenicnymi krupami a lanom
15min po jedle - caj na krv
20 min po jedle - caj detox
dve hodniny po ranajkach, pol doma upeceneho celozrneho chleba(razna, psenicna a spaldova celozrnna muka)
dve hodky na to caj detox
o 5 minut caj na krv
o 15 minut - obed jacmenne klicky (uvarene bez soli), na pare zeleninu (mrkva, kapusta, brokolica, karfiol, kukurica, hrasok, sojove kocky tad...)
15 minut po obede - caj na krv
20 minut po obede caj na detox
priblizne o dve az tri hodky, ako mi to vyjde - krajec celozrnneho chleba s paradajkou
o hodinu a pol (vacsinou to vychadza medzi siedmou - osmou) si dam opat detox caj
o pat minut na to, caj na krv
o 15 minut vecera - parena zelenina s krupami (polovica porcie co som mala na obed)
15 min po veceri, caj na krv
20 min po veceri caj na detox
...ak som nahodou este pred spanim hladna, dam si suchy kusok chleba.
Zasadne veci co ho sa treba drzat: pri chudnuti:
1 - nesmieme hladovat, ak sme hladne, dajme si kus sucheho celozrnneho (naozaj cleozrnny z domu, lebo v obchodoch neexistuje uplne celozrny chlieb) chleba.
2 - ovocie doobeda, zelenina poobede
3 - posledne jedno najneskor dve hodiny pred spanim, ale nesmieme umierat hladom. Ak mame velky hlad, skor ako na nas pride, treba si dat chlieb, alebo krupy
4 - to ze mesiac dzime dietu a potom na oslave "zhresime" a dame si nieco sladke, neznamena nase zlyhanie, ak schudneme 5 kil za mesiac, z par kolacov to za jeden vecer nenaberieme spat a v klude mozme jest co ponuknu (raz za cas samozrejeme a snazit sa pridat co najviac zeleniny miesto zemiakov)
5 - ziaden cukor (ak tak trstinovy nerafinovany, stevia), ziadne zemiaky, banany, mlieko, mliecne vyrobky, maso, masove vyrobky, orechy, solit minimalne
6 - pocas dna, ale nie po 17tej hodine sa snazit vypit este dalsich 2,5l vody

Schudnut by sa malo z tuku, nie zo svalstva, preto vaha nemusi ukazovat vela kg, ale centimetre, alebo velkost oblecenia sa mozu zmensit az o dve konfekcne velkosti. V cm, by to malo byt okolo 20cm spolu dole, v kg okolo 5kg za mesiac.

Caj na detox (vsetko su KAVOVE lyzicky), varime 7dcl vody, ked sa zacne varit, vysypeme caj, nechame 3min varit, potom 30 min luhovat, zlejeme a pijeme 3krat denne a to 1dcl pred a 1dcl po jedle 20 minut:
2x kôra krušiny
1x koreň púpavy
1x praslička roľná
1x ihlica roľná
1x plod borievky
1x arnika horská
1/2 x fenikel obyčajný

Caj na krv (vsetko su POLIEVKOVE lyzicky), varime 7dcl vody, ked sa zacne varit, vysypeme caj, nechame 3min varit, potom 30 min luhovat, zlejeme a pijeme 3krat denne a to 1dcl pred a 1dcl po jedle 15 minut:
1x žihľava
1x pýr plazivý
1x plod kôpru
1x vňať srdcovníka obyčajného

čaje pijeme 4 týždne.

Ja som s vysledkami spokojna a poznam viac ludi, co takto naozaj schudlo, je to narocne si zvyknut hlavne stale sledovat cas, co je pri mojich dvoch drobcoch dost narocne, ale ked to zvladam ja sama s troj rocnym a jednym co nema ani rok, velkym dvoj generacnym domom, psom, zahradou a foliovnikom...musi to zvladnut kazda 🙂 ...sme predsa zeny a tie dokazu aj nemozne...ked treba, aj tretia ruka nam narastie 🙂 ...drzim palce...

czorky
14. mar 2014

Pardon, urobila som chybu, na obed som myslela JACMENNE KRUPY (najlepsie cislo 7) a este jedna pomocka o velkosti jedal...jedlo za jeden den je 100%...ktore je rozdelene:
20% ranajky
10% desiata
40% obed
10% olovrant
20% vecera....zelam prijemne chudnutie 🙂

simona3219
15. mar 2014

Ahoj, ja som sa tiez detoxikovala cez proteinovu dietu. Vyhodou je, ze mas hotove jedla a nemusis vymyslat a zhanat kadejake bylinky....super info maju na www. medilife.sk. Ak by si chcela viac info co, kedy, ako som konkretne brala tak kludne napis spravu, rada poradim.

patkaza
22. okt 2015
Používateľ patkaza je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od patkaza.

na detoxikáciu sú veľmi dobré rôzne bylinkové čajíky http://akoapreco.com/caj-na-detoxikaciu-pecene/

jazminn
30. okt 2015

ja detoxikujem s Neera. Pijem to tretí deň a mám aj 3 kg dole....

dorka_shop
2. feb 2016

MycoVeggie - jedlo, ktoré ukončí všetky diéty . ( Špeciálne vyvinutý ZMES s vysokým obsahom vlákniny ) Úbytok váhy týždenne 1až 3 kg - bez hladovania . Bez cholesterolu . Bez chemických dochucovadiel. Doplní vám neuveriteľné množstvo dôležitých vitamínov a minerálov .MycoVeggie je jedinečný doplnok stravy , starostlivo pripravený z najlepších, čisto prírodných produktov. viac info: jjakabova80@gmail.com

jane124
9. feb 2016

ja som skusala chlorellu a zelene smoothiecka a 2 kila 🙂 drzala som sa tohto - http://www.vyzivovo.sk/4-pravidla-uspesneho-det... , su tam jedla a potom tohto, pisala to lektorka jogy Deniska, ktora je uplne zlata osoba http://www.zdravie.sk/clanok/50949/8-sposobov-a...
Len si davaj bacha, prve dni budes malatna, lebo pojde najviac toxinov, ja som zacala preto s detoxom v piatok, lebo inak by ma v praci porazilo 😀

milka421
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikol955
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janinka444
2. júl 2017

Zienky mate skusenosti s tymto cajom na chudnutie? FIGURAN https://www.google.sk/search?q=Figuran+caj&rlz=...

lilianka135
2. júl 2017

Dievcence ja som si upravila jedlo tak ze poväcsinou si ho robim na vode papam male porcie na lacny zaludok pijem pol litra citonovej teplej vody nejem ziadne pecivo ziadne vysmazane jedla mastne jedla a vylucila som sladkosti preferujem morcacie kuracie a hovädzie meso viacej zeleniny od mliecnych vyrobkov konzumujem nizkotucne jogurti odtucneny tvaroh acidko biele ... do mojej stravi som zaradila strukoviny soja zelena fazulka ... lanove a slnecnicove a chia semiacka snazim sa papat pravidelne ranajky desiata obed olovrant vecera a za 3 tyzdne som dala dole 7 kg vsetkim babam radim len jedno potrebujete velke odhodlanie a pevnu volu a pojde to dole samo postupne drzim palceky

vive
2. júl 2017

@lilianka135 Ahoj, prosím ťa, tie chia a ostatné semiačka ako konzumuješ ? Len pridaním do jedla alebo nejako špeciálne ? Ďakujem.🙂

lilianka135
4. júl 2017

Len pridanim do jedla

lilianka135
4. júl 2017

@vive vsetko si pridavam do jedla len lanove semiacka si vzdy pred konzumaciou pomeliem na mlinceku na mak

vive
4. júl 2017

@lilianka135
ok a teda žiadna ďalšia tepelná úprava potom ? 😉👍

lilianka135
4. júl 2017

Nemusis ich extra smazit na panvici ja pouzivam aj do vary aj do studebych salatov.....

minas5
15. júl 2017

@lilianka135 ahoj chcela by som sa spytat, jedla si aj nejake prilohy ku masu zemiaky, hnedu ryzu alebo nejake cestoviny??? Ci len maso so zeleninou...

lilianka135
17. júl 2017

Aj zemiak aj cestoviny ale spaldove aj ryzu jasminovu aj zeleninu

lilianka135
17. júl 2017

@lilianka135 a uz je to 12 kg dole 😊

minas5
17. júl 2017

@lilianka135 super gratulujem 🙂 idem teda skusit podla teba 🙂

lilianka135
17. júl 2017

@minas5 dakujem vela stastia 😉

karolinka_2
30. máj 2018

Baby a teraz napiste o kolko viac vas to stalo ako s normalnou stravou aby som zacala uz teraz setrit :/

damoska
15. júl 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

ak to chceš spojit s chudnutím tak sa pozri na toto https://bodywraps.cz/detox/ čitala som na to super recenzie a keby sme to namali tak daleko, hned na to idem

gabordanko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
map0007
5. mar 2019

@dorka_shop ahojky čo to je za výrobok, ďakujem

rina27
5. máj 2019

Ahojte. Ja vam mozem doporucit program na chudnutie, ktory zahrna aj super detox. Vypracoval ho Mark Macdonal, ktory robi extremne premeny a da sa kupit uz aj tu na slovensku. Ma tri fazy, prve dva tyzdne je detox a potom spalovanie tukov a budovanie svalovej hmoty, cize sa vam hned formuje postava. Beriete produkty ktore su na prirodnej baze, jete 5x denne pricom desiatu a olovrat nahradite specialnym proteinom ktory obsahuje vlakninu a probiotika. Je to dvojmesacny program, mne sa podarilo zhodit 8 kil a mam tolko energie ako uz davno nie, citim sa super. Hlavne je to fakt jednoduche, pre mna prakticke ze som si 2x denne mohla pripravit jedlo do dvoch minut a mat to pri sebe, kdekolvek som bola.