Ahojte, som po sestonedeli a chcela by som vyskusat detoxikaciu,poradi mi niekto ucinnu detoxikaciu.
tiez si nemyslim, ze to je rozumne obdobie na detoxikaciu. ak potrebujes schudnut tehotenske kg, to ma cas, ja sa stale riadim tym kolko mesiacov som priberala, tolko by som mala chudnut
Uz nekojim lebo som mala malo mlieka.
Nic rychle, telo 9 mes slo nejakym smerom, minimalne tolko isto by malo ist do stavu naspat. Sokove a skokove terapie su kontraproduktivne. Aj ked sa nekoji, netreba sa splasit a chciet byt ako celebritky uz par tydnov ako keby nerodila. Pomaly prejist na novy energeticky system s dietatkom, je jar, normalnu zdravu stravu nahodit, cerstve veci, stavy, zzit si rytmus s babom mysliet pekne, mat sa rada...
vela pit vodu s citrónom, jest len ovocie a zeleninu, ja to robim tak ze si robim smoothie napoje počasdna doobedu ovocne poobede zeleninove vydrzat aspon mesiac , a potom este 37 dni pit len ovocne a zeleninove sťavy to je moja osvedcena detoxikacia
Ahoj Veron ja mam prave program detoxikacny od pani Antonie Macingovej. Poznas ju? Jej recepty v knizke mi velmi sedia. 🙂 pridas sa? Ja nam 1den za sebou a nie som vobec hladna . tvoje telo netrpi nie je to dieta
Ak kojis, tak ani nerozmyslaj nad tym. Jedz zdravo, vela pi a nemusis riesit "detoxikaciu", a uz toboz nie nejake "zarucene detox. pripravky"