Uz asi mesiac praktizujem detoxikaciu...moze sposobovat,ze niektore dni mi je dobre a obcas pride den,ze sa rano zobudim na krce,hnacky a cely den...nemate niekto take skusennosti?
@miriam1983 detoxikacia je siroky pojem, ma rozne formy, stupne intenzity. Samozrejme pri kazdej detoxikacii moze prijst ku stavu kedy sa telo zbavuje toxinov a je je mu v nejakej forme docasne zle. Teda prechodne zhorsenie stavu je pomerne bezne pri detoxikacii. Tie krce a hnacky sa mi vsak nezdaju, bolo by treba obsirnejsie popisat ako to robis, com tvoja detoxikacia spociva. Zle nastavena ale prilis intenzivna moze telu aj ublizit.
@horana je mi robena cez biorezonanciu. Uzivam regalen a este mi ju spustili na zaklade merani. A zistili mi,ze mam telo prilis zanesene toxinmi,bakteriami a parazitmi. Tak teraz mam bud krce,palenie,skrkanie v bruchu a k tomu hnacky. Nikdy som to nepraktizovala,preto by som chcela vediet,ci je to normalne. Ked sa telo takto cisti...
@katarinamarkova tak nevedela som,ze to moze mat takyto priebeh. Mne to doporucili,pretoze som mala velke zdravotne problemy prave zo zaneseneho organizmu.
@miriam1983 🙂 chcela som sa spytat, kto ti to odporucil a co ti vlastne odporucil 🙂 ale uz citam.....
....nejaka akoze firma, co ti spravila nejake akoze merania, a zistili ti nejake akoze vazne zdravotne problemy a telo totalne zanesene, zabakteriovane, zaparazitovane.....a samozrejme odporucili ti na detoxikaciu tvojho hrozne zanedbaneho tela nejaky ich akoze super uzasny produkt ktory vylieci vsetky neduhy......
ja sa stale cudujem kolko sa najde ludi co takymto blbostiam skutocne veri
preco si sa na to dala? mala si predtym nejake vazne dlho trvajuce zdravotne problemy?
@katarinamarkova mala. Mala som skoro dennodenne hnacky a v kuse mi boli na zvracanie. A lekari ma vzdy odbili. Vysetrenia ako gif a kolonoskopia mi vysli veaj dobre. Aj alergie,ale ako som si dala jogurt alebo aj rohlik,tak som myslela,ze xo zachoda nevyjdem. A podla lekarov som v poriadku,samozrejme. Tak som to chcela vyskusat...a do svojich produktov ma nenutil,doporucil,a kedze to su bylinky,povedala som si,ze to skusim. Ja som brala dost atb,mala som zapal obliciek a psychicke problemy. Takze preto som tomu uverila,tomu,ze naozaj mozem mat teli tame zanesene.
@miriam1983 ˇJa teda nie som vobec ziadny odbornik, ale pises ze si mala hnacky temer stale, teraz pri detoxe, som to pochopila tak ze obcas dobre, obcas zle. Cize progres tam by v tomto pripade bol, uz su problemy len obcas - menej nez predtym?
A na tu otazku ci je to normalne, ked si pokladala otazku este si nanapisala ze to nerobi ako nejaku svoju metodu na zaklade niecoho vycitaneho, ale niekto ju naordinoval. Tak ten niekto by mal asi najlepsie vediet ci je to normalny prejav, alebo nie. Myslim ze je uplne opravnene zdvihnut telefon a opytat sa!
Dalej by som za seba povedala, neviem ci by som sla osobne pri problemoch typu zapal obliciek (a mozno aj ine skryte zapaly) + hnacky hned do detoxikacie. Lebo detoxikacia skor vyplavuje z tela von a tie hnacky asi uz same o sebe vyplavili aj to dobre co by sa malo zachovat. Telo uz musi byt vycerpane z nadmerneho vylucovania, ktore nezvlada, a este mu pridat zataz v podobe dalsieho vylucovania, neviem, mozno klin klinom?
Na druhej strane hnacky a krce a palenie a pod. - to su presne priznaky tela zaneseneho parazitmi, tak snad vedia co robia?
Ako hovorim, nie som odbornik, ale mozno by som skusila najskor poriesit tie zapaly (pitie ladvinovych cajov, uzivanie D manosy, kvalitnych probiotik) a sla skor ked uz alternativu tak najprv nieco co upravi v zmysle posilni pomery v tele, napr. akupuntktura, aby sa dali do poriadku energetice drahy a az potom detox. Ale ked uz je naordinovany, zas by bola skoda prerusit, len sa treba pytat ich, byt pod dozorom, konzultovat najradsej kazdy den zmeny stavov a pod.
@horana biorezonancia je o vyrovnani energetickych drah. A na zapaly taketo prirodne,ako caje a podobne,uzivam a pijem. Ale nic sa nemenilo. Lekari do mna davali tolko liekov,infuzii a v muse vrchom spodom vysetrenia,ze uz som odmietla. Oni si zo mna robili pokusneho kralika. Same alergie,a aj tak mi nic nepomohlo a nic nezistili. Uz som mala strach davat do seba chemikalie. A chcela som ist cestou prirody troska. A z tych zapalov asi telo plne bakterii a parazitov mam,len neviem,ako sa zvtela vyplavuju. Ci je toto ta cesta a forma,akou idu spravne von.
@miriam1983 Ono je podla mna super skusat prirodne veci, len treba dat aj u biorezonancie pozor, je biorezonancia a biorezonancia. Zalezi kto ju ako uplatnuje. Mat pristroj a liecit bez hlbkovych znalosti pri akom probleme aku terapiu vyuzit, nemusi byt uplne vzdy OK, nakolko biorezoncniu pouziva vaicero smerov liecenia ci firiem, a kazda inak, terapie sa lisia.
@horana tak podla toho vo citam, tak vraj ked spusri detox,tak taketo stavy mozu byt. Ale tak clovek ako ja,ma potrebu sa stale uistovat 🙂
@miriam1983 ak ti nieco nerobi dobre tak to nepraktizuj 🙂