Mate prosim skusenost? Ako dlho a kolko salok caju ste vypili...ako prebiehala detoxikacia, nevyhadzali ste sa? Dakujem🙂
@michaelove22 Ahoj, ja som pila v máji…Nejaké tri týždne a to denne dve šálky - boli veľmi silné …Nijakú zmenu som nepostrehla…
@michaelove22 je úplne jedno co budeš piť. Pomôže aj čistá voda. Na detoxikáciu ma organizmus pečeň a obličky, čiastočne kožu. Kým všetko funguje ako ma, ty organizmus zbytočne nezaťažujes škodlivínami, tak sa detoxikuje sam. Ak ho zaťažuje nezdravou stravou, alkoholom,... , tak ani zihlavovy čaj mu nepomoze
@michaelove22 co od toho ocakavas?bezne si robim taku kuru, ale nic nevidim.Co myslis pod pojmom detoxikacia?
@michaelove22 ja si to zvyknem robievat na jar v marci pijem 3x denne zihlavu 3 tyzdne a koniec zaroven si robim kuru pestrec
@michaelove22 ja som ho pila, ale nebadala som nejaky vyrazny detoxikacny efekt. Z pitia mladeho jacmena ano. Citila som sa plna Energie. Ale zihlavovy je super na zelezo.
@luccija ocista krvi, v dnesnej dobe su vsade konzervanty, ecka a pod., tak chcem skusit
@michaelove22 zihlavovy caj tak 2-3 salky denne cca 2 tyzdne
Potom pauza 🙂