Detox/schudnutie a dojčenie

17. jan 2024

Dobry vecer. Potrebovala by som poradit..
Vie mi niekto poradit ako si olurobit detox ked kojim ?mala ma skoro 3 roky..rady ze prestat kojit si neprosim ...
Co mozem/nemozem?
Tak isto nejake videa na chudnutie,nayoutube su ale ktore su ucinne a matw skusenost? pribrala som 10kg za rok a potrebujem ich dat dole. Citim sa tazka,velka a ako by som mala vsetko zanesene taka plna. Potrebujem sa precistit. Ako varit zdravo pre celu rodinu? Nejake recepty prosim vas tak ahy som neminula majland na to ,lebo to si zial dovolit nemozme :/ a prosim este bez vserkych moznych kupovanych proteinov a vsetkeho mozneho co teraz MLM ponuka . Proste v skratke poradit ako zmenit styl a schudnut . Dakujem

96barbora
17. jan 2024

Takisto akokeby si nekojila.
Pre skoro trojrocne dieta sa ti predsa netvori tolko mlieka ako pre mladsie, kedze ho uz nepotrebuje, cize nepotrebujes mat taky velky prijem kalorii, cize nemusis jest extremne vela a potrebujes kaloricky deficit. Tu je vela skupin, kde sa zeny navzajom podporuju v chudnuti, tak sa skus pridat tam, pre motivaciu a skusenosti.
Co sa detoxu tyka - na to mas organy v tele, toto neries vobec.
Dalsia vec je, ze od proteinu sa nechudne... Praveze skus jest stravu s velkym mnozstvom proteinov, aby si bola zasytena a nejedla zbytocnosti.
To ale tazko vysvetlit v jednom komentari.
Maj sa rada, maj trpezlivost a skus si dohladat tie skupiny tu.