Ahojte od zajtra by som chcela začať s detoxom od p.Mačingovej . Nejaké rady čomu sa vyhýbať prípadne nejaké recepty zo surovín(iba tych ktoré sa môžu konzumovať) ktoré ste si upravili podľa seba ...
A ak by sa našla žienka ktorá by išla do toho od 1.10.2021 somnou 🤗
ja som isla podla jedalnicka, ktory je na intenete 🙂 schudla som za mesiac 5 kg co bolo pre mna dost 🙂 uz by som ju nedrzala - bolo to narocne 🙂 teraz sa stravujem podla 8-hodinovej diety 🙂
@birika ahaa noo tie raňajky aj mňa strašia lebo som neni zvyknutá ráno jesť ale naučím sa ja som už od apríla dala dole 12kg ale chcem skúsiť tento detox lebo nejako stojím s váhou tak nech sa to znovu rozbehne ešte mi treba dole 20kg ... a s tym varením som ok aj teraz sebe varím zvlásť😁
ja som v minulosti vyskusala tento detox, aj kolegovia sa tak raz stravovali, ale bol tam jojo efekt, po skonceni detoxu, ked sa clovek zacal stravovat tak ako predtym, vsetky kila sa vratili
mne skor vyhovuje 90 dnova dieta, v podstate delena strava, jeden den bielkoviny, dalsi skroby, dalsi uhlohydraty a stvrty den je ovocie zelenina a potom zase
tam som jojo efekt nezaznamenala.
U Macingovej to bolo prilis vela cvikle na mna 😂
Ja som ten Detox nikdy nevydržala držať cely ani neviem prečo , ale už po týždni som videla vždy výsledky , teta 55rocna vydržala a dala dole 6kg za ten čas . Ja varím jej recepty každý týždeň niečo a Detox sa chystám či vydržím len od zajtra to nedávam
Skúšala som, ale s úpravou a pár kg išlo dole. Je len škoda, že sú tam není žiadne alternativy napr. na raňajky strúhané jablko s mrkvou je pre môj žalúdok veľmi ťažké jedlo. To som nedala a tak isto cvikla v surovom stave.
@dbs2014 ak chces vidiet efekt dodrzuj to presne...ja aj moja rodina sme to dodrziavali..aj ked mi ten cviklovy salat liezol uz nanervy🤣
@ovaaa tam bola cvikla v surovom stave?
V prvom rade treba povedat, ze ten mesacny detox je len zaciatok. Taky spustac, potom sa treba stravovat podla semaforu - v knihe Macingova vysvetluje. Cela koncepcia je o uplnej zmene stravovania. Cize kto vydrzi mesacny detox, casto schudne, ale ak sa vrati k povodnemu sbosobu stravovania, priberie vsetko naspat ako u kazdej takejto diety.
Ja som tento detox niekolko krat skusala a za mna bolo narocne pripravovat si 3x denne ine jedlo, bez moznosti alternativy. Nie su to komplikovane recepty ale zabrie to cas. Prvy tyzden som bola hladna, kym si telo zvykne. No a potom, niektore recepty boli fajn a robim si ich prilezitostne doteraz, ale taka bryndza s bielkami - no fuuuuj
@miskamicha áno surová, nastrúhaná, príloha vajíčko alebo syr
Najlepšie je to dodržať presne, neupravovať si podľa seba nič. To môžeš potom neskôr. Držím palce, bude to dlhý mesiac ale bude to stáť za to uvidíš 🙂