Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
Aha, zabudla som na dôležité údaje.
Je nutné vypiť denne aspň 2L tekutín, ideálne čistú vodu, príp. s citrónovou šťavou.
Ideálne sladidlo je med, kúpte si aspoň sedmičku, zozačiatku sa vám bude žiadať sladké.
Brokolicu a fazuľky odporúčam mrazené - vychádzajú lacnejšie a sú rýchlo pripravené. Kvôli živinám je ideálne ich po-olivovo-olejovať 🙂
JESŤ by ste mali DO PRASKNUTIA.
Doobeda si môžete dať druhú porciu raňajok (ja si do nich občas dávam aj otruby a je to ešte sýtejšie).
Poobede zas ďalší obed, alebo 2X večeru.
Nezabudnite si kúpiť do zásoby aj oriešky, tvrdý syr (30%), biely jogurt (s medom je fantastický).
Na mlskanie si nachystajte oriešky (nesolené), sušené slivky, alebo hrozienka.
Výraznejší úbytok by ste mali vidieť po 2 - 3 týždni. Viac zhodíte v objemoch ako na váhe, pretože pálite TUK.
Odporúčam na začiatku sa nalačno odvážiť a premerať (prsia cez bradavky, pás cez pupok, boky v najširšom mieste).
Ďakujem, snáď sa mi to konečne podarí. 😎
Ja som pred rokom skúšala - vydržala som necelé 2 týždne. Dole som dala 6-7 kg.... Zišlo by sa mi nanovo (kg sa pomaličky vrátili) - len vydržať je problém ☹
@janielikk a kedy chces zacat? ja by som sa na to dala 😉 🙂
den bez ranajok? to je co za blbost: toto s detoxom nema nic spolocne,aspon podla obsahu veci z jedalnicka,co si sem uviedla.......tato dieta je dobra sleha na ladviny ako pozeram na zlozenie jedla....ach jaj
h0sher akože bez raňajok? veď raňajky sú tam každý deň..akurát že stále to isté ☹
Koľko stojí kniha?kde ste ju objednali?
Jej, super, že je tu táto témička 🙂 Ja už začínam 3 týždeň, celkom sa to dá, budem rada, ak sa tu podelíme o skúsenosti, zatiaľ išli 3 kilečká dolu a okolie si to už začína všímať, čo ma veľmi teší a motivuje 🙂
Ahojte,ja som dodrzala celych 28 dni -v maji....po mesiaci som vyzerala naozaj super,schudla som 6kg,z brucha islo dole 9cm a uplne mi zmizla celulitida a to som ani necvicila...ale potom som sa raz "odmenila " zmrzkou a tym to skoncilo,pribrala som naspat asi 3kg,ale celulitida je spat:(A stale si hovorim,zacnem v pondelok a tak je to kazdy pondelok:(prida sa niekto ku mne a naoza zacneme v pondelok?
@soniatko ja som sa snazila vysvetlit to co najjednoduchsie 😉
je mozne, ze ona odporuca 4 litre, ale skus to vypit, po 3 dnoch nebudes chciet vodu ani vidiet, ak nie skor a nyvyse takyto prijem vody sa okrem extremnych horucav neodporuca, pretoze potom s prepacenim vycikas vsetky tie potrebne mineraly, co si do seba dala. Zdravy clovek by nemal prekracovat hranicu 2,5 litra. No nebudem mudrovat 🙂 kto zvladne 4 litre, nech to do seba naleje 😉
@haslerka31 jo, jo, jo, pondelok je idealny po tucnej nedeli 🙂 aj z hladiska psychologie, ze nieco zacina.
chcela som zacat dnes, mi nedocvaklo, dcerka ma dnes 4 roky, ideme si to doma oslavit a cez vikend zas k svokre na meniny a k svagrovi na narodky... no nedaj si snicl so salatom 😅
nastastie potom najblizsi mesiac nema nikto sviatok, tak aspon nebude pokusenie 🙂
@marcelastierankova ja som si ju stiahla z nejakej stranky, tusim ulozto alebo take cosi
@haslerka31 🙂 super aj tak, ze sa ti vratila len polovica. Inak ze vaha sa po tejto diete da udrzat, ak si aspon raz denne das z tohto jedalnicka, mas ten pitny rezim, ALEBO po 3 mesiacoch normalneho stravovania si das zas 28 - dnovy detox. V podstate sa 9 mes. stravujes normalne, 3 mes. sa "obetujes" 🙂 a skvele vyzeras stale 😀
Vlastne je to princip "schodikovej" diety.
Kamaratka to drzala pred vyse rokom, urcite zasady dodrziava dodnes a je este 3 kila pod vahou po detoxe. a to ma 4 - mes. dieta!!!
ženy pridavam sa 🙂 Ja knihu uz hladka asi 2 mesiace, ale nejako som sa neodhodlala "pustit" do toho... Spolu nam to pojde lepsie
dievčatá, moc neblbnite, poznám 5 ľudí čo to dodržiavali - všetci okrem jednej majú naspať svoju váhu a aj niečo navyše. okrem toho vyzerali celkom nešťastne. a Tá jedna bola aj predtým chudá a podujala sa na to kvoli detoxikácii a nie chudnutiu.
tak baby mam za sebou ranajky aj obed, v celku mi chutilo...🙂 Cviklu a vajicko mam v chladnicke hrasok v skrinke 🙂
@upra a čo by si radila ty? Inak tento tretí týždeň už sú tam jedlá v pohode, ráno jogurt, alebo pšeno s medom a orechami, obed zeleninová polievky a napr. včera zelerové kuracie karbonátky+zeleninový šalát, večera nejaká tá zelenina so syrom, veď to by nemalo uškodiť, či myslíš, že tam niečo chýba? Ja teda mám len 1 kamoško, ktorá dala dole 10 kg a drží si váhu ďalej, je plná energie...
ja som dala 2x prvy tyzden, potom som vzdala, lebo som nebola doma a nedalo sa. Ale chcem ist znovu do toho, knihu mam uz rok doma...len sa odhodlat, lebo pol nohavic uz je prec zo skrine a dalsie su na cakacke...len uz nemam co nosit a ked si dam gate, nieco dlhsie cez ne, lebo nezapnem gombik :( tak budem to tu sledovat a hadam od dalsej vyplaty...lebo sa mi to viaze aj na prachy, by som zacala...
1. deň
R: mrkva + jablko + hrozienka + med + mandle (mrkva najemno struhana, jablko nahrubo, oriešky mleté, al. sekané)
O: brokolica s cesnakom a strúhaným syrom
V: Šalát z cvikle so strúhaným syrom al. vajíčkom (cvikla, soľ, hrášok, hočica, jogurt)
2. deň
R: -//-
O: Fazuľové struky s cesnakom a strúhaným syrom
V: Šalát z cvikle so syrom, al. vajíčkom
3. deň
O: Šalát z cvikle so syrom, al. vajíčkom
V: Mrkvový perkelt so syrom (na olivovom oleji podusiť cibuľu, pridať na kolieska nakráj. mrkvu + 0,5 L vody, dusiť 15 min.)
4. deň
O: Mrkvový perkelt so syrom
V: Prekladaná cuketa (cuketa olúpaná, nakráj. na plátky, osoliť poolivovoolejovať, ocesnakovať, upiecť)
5. deň
O: Prekladaná cuketa
V: Fazuľové lusky s cesnakom a syrom
6. deň
O: Fazuľové lusky so zázvorom
V: Brokolica s cesnakom a vajíčkom
7. deň
O: Šalát z cvikle s vajíčkom
V: Mrkvový perkelt so syrom
Jedálniček na 2. týždeň doplním o 7 dní.