Skúšali ste niekto detox od dr.max? Dalo sa to piť? Ďakujem
📌
to by aj mňa zaujímalo
@deniskatimmy ja som mala už dva krát. Za mňa je to úplne v pohode, ale kolegynke to robilo problém, lebo nemá rada cviklu. Najlepšia je ananásová😊
@deniskatimmy ahoj ja som skusala a vyborne vsetky.
@zizana no to keď nemá niekto rád zeleninu nejakú tak môže byt problém ale mne cvikla chuti
@annamudra123 tak super asi sa nato dám od pondelka 😊 a bolo vám aj zle alebo tak?
@deniskatimmy nie nie práveže mi to odlahcilo dost telo, kupila som si razny chleba a na ranajky som si davala aj na obed jeden krajec sucheho chlebika . citila som sa aj taka lahsia.
@annamudra123 takže môžem aspoň ten jeden krajec chleba? Lebo niekde som čítala že nič sa nemôže jesť a niekde bolo napísané že presne dva krajce chleba suchého
tusim ze v tej brozure co ti pride s tym je aj napisane ze pokial mas hlad tak krajec razneho chleba mozes.ale mal by byt razny nie psenicny.
@annamudra123 jaaaj dobre tak to teda skúsim ďakujem
@zizana
@annamudra123 Ahojte, aj ste po tych 5 dnoch videli nejake drobne zmeny na sebe, napr. lepsia plet, mensie brucho, atd 🙂 ci len pocitovo ste boli lahsie? tiez nad tych rozmyslam, taketo stavy mam velmi rada
@janci27 kamoška ho pije a vravela že má.ubyzok na váhe 3,5 kg...ale ona napríklad neje ani ten ražný chlieb
Asi sa idem spýtať blbosť, ale to sa 5 dní pije let tento detox a ražný chlieb?
Akoze a co od toho cakate? Chudnutie? Strazte si prijem a vydaj a nemusite kupovat chobotiny :D
@zizana super, tak to je pekny ubytok. A druhy krat si si dala tento detox potom po akom case od toho prveho? Mne tie razne kocky celkom chutia, aj zasytia, ale mozno si upeciem vlastny z raznej muky. Aj ked celkom nerozumiem preco sa pri detoxe jedava chlieb, podla mna by to skor malo byt len o stavach, vode, cajoch, cize tekutinach 🙂 teda viem, ze sa nemusi kto nechce, a clovek to potom asi aj lepsie zvladne a dotiahne do konca, ked netrpi az tak uplnym hladom, a ze si s cistym svedomim moze zahryznut aspon do kuska sucheho chleba 🙂
To si môžeš urobiť aj doma, kúp si odšťavovač a môžeš si robiť takéto šťavy. A ešte aj ušetríš.
@zizana aj ja nato idem od pondelka 😊 držím palce aby sme to vydržali
@zizana
@deniskatimmy drzim palce baby, ja som si ho len dnes objednala, tak zacnem az o par dni 😉
@janci27 už ho máte? Ako vám to ide?
@deniskatimmy Ahoj, dnes doobeda mi prisla zasielka, takze som aj rovno od dnes zacala a zatial v pohode, dnesna stava mi chuti, som zvedava na tie dalsie 🙂 ako sa dari tebe, ake mas zatial pocity, ides druhy den?
@janci27 nie nie tiež prvý...včera sme boli na pohrebe tak som nechcela porušiť keby nás pozvali na kar. Čiže tiež idem prvý deň dnes
@deniskatimmy Aj si davas razny chleba? ja po 1 krajci zakazdym, aj ked su na ranajky a obed pisane 2, a zatial to ide celkom dobre 🙂 esteze mam v robote kopec prace, ze si viem zamestnat hlavu 😉
@janci27 píšem správu
@deniskatimmy