Ahojte máte niekrora skúsenosti z Detoxom z LR ?
@jarkakkkkkk00 podľa mna strata peňazí 🙂 a samozrejme času, Detox si môžeš dať aj sama bez ich cajikov a zazracnych nápojov
@jarkakkkkkk00 ja som vďaka detoxu LR schudla za tri mesiace - 10kg
Za mňa úplne super, cítim sa skvelo, vyčistia som si telo, ja som alergička a za tri mesiace čistenia tela som nepotrebovala žiadne spreje, lieky na alergiu
Som kľudnejšia, dobre spím a mám plno energie, čiže odporúčam
@deadlylucy akože nechcem byt zlá, jasne že si propagujete produkt ktorý predávate za najlepsi, ale tak takých produktov je xy a za omnoho lacnejšie peniaze..
@deadlylucy väčšina presne takto píše čo to predáva a pracuje s tým, preto som to napísala a nie netreba preháňadla na detox, schudla som zdravou stravou takze mám odskúšané a naštudované veci čo sa týka chudnutia a taktiež aj detoxu.. ale končím s touto debatou lebo aj tak si každá pôjdeme svoje 🙂..
@jarkakkkkkk00 Ahoj! DETOX u LR je iný v tom, že zohladňuje tvoje špecifické zdravotné potreby a obmedzenia. Napríklad ja komunikujem o produktoch s lekármi, aby som svojim zákazníčkam neuškodila, ale práve pomohla. Produkty sú to kvalitné a z vlastnej skúsenosti musím povedať, že zaberajú (akné a kožné problémy vymizeli). Takže tak. 🙂 Keby niečo, píš! ;)
@lrbratislava haha áno áno..
@jarkakkkkkk00 ja som od minulého leta aj vďaka detoxu +úprava zdravej stravy schudla cca 20kg. Detox som absolvovala 3krat - dávala som si 3mesačnú prestávku a následne som si upravila stravu rsp zmenila životný štýl. Myslím, že vďaka tejto zmene sa mi podarilo aj otehotnieť