Ahojte krásky,
ako zvyknete detoxikovať organizmus? Dodržujete aj pôsty? Teraz nemislím tie kresťanské 🙂 .
Ziadne detoxy nepotrebujes! Je to uplna blbost. Potrebujes funkcne organy, telo, mysel, cze najlepsí detox:
- striedmosť!
- kvalitná strava, minimalizácia ultraspracovaných potravín
- zelenina, ovocie, vela cistej vody
- pravidelny pohyb
- dostatočný spánok
- pozitívna mysel a pravidelná psychohygiena...
Keď sa cítim unavená, robím 3 dňovú očistu zeleninovou polievkou s Bylinkami, alebo týždeň večeriam len zeleninové polievky + Bylinkové čaje na očistu organizmu.
Momentalne dodrziavam ten prerusovany post 16/8 a citim sa ovela lepsie. Mne neprospievalo najma to, ze som jedla este velakrat aj po 21 😀 To bol teda zasadny problem u mna - ta zravost pri telke 😀
ahoj, odporucam na youtube silu pro zivot, oni maju mnoho info o detoxe 🙂
Detox je marketingový ťah, ako zarobiť prachy na jednoduchých ľuďoch...
Chceš detox? Za celý deň vypi tri litre repíkového čaju a jedz len mrkvu (kľudne kilo, aj dva). Tvoja pečeň mi poďakuje neskôr.
Dezox je mýtus. Na to máme pečeň a obličky. Keby si potrebovala detox, uz si v nemocnici. Ale ak mas chut odľahčiť organizmus, tak skús kuknúť knižku od Mačingovej. Je to 4 týždňova dieta (hoci ona slovo dieťa nepouziva). Schudnes a budes sa cítiť neuveriteľne lahko.
Mne sa schudnúť podarilo len s jednoduchou vecou - denný príjem kalórii mám v rozmedzí 1400-1600 a každý deň niečo zíde dole. Horšie to bolo s detoxom, lebo som mala poriadne zanesené cievy a pleť - príšerne sa mi vyhadzovala a aj imunita na jar poriadne zlyhávala. Potom som na radu poradcu Green Ways nabehla na dennú dávku jačmeňa a chlorelly a po prvom týždni už som sa cítila lepšie a cca po mesiaci sa mi upravila pokožka
Zvyknem to nechať na pečeň, obličky,… vedia čo majú robiť