Detox celého organizmu

21. máj 2024

Ahojte krásky,

ako zvyknete detoxikovať organizmus? Dodržujete aj pôsty? Teraz nemislím tie kresťanské 🙂 .

brrunetkaa
21. máj 2024

Zvyknem to nechať na pečeň, obličky,… vedia čo majú robiť

zmrzlinka2021
21. máj 2024

Ziadne detoxy nepotrebujes! Je to uplna blbost. Potrebujes funkcne organy, telo, mysel, cze najlepsí detox:
- striedmosť!
- kvalitná strava, minimalizácia ultraspracovaných potravín
- zelenina, ovocie, vela cistej vody
- pravidelny pohyb
- dostatočný spánok
- pozitívna mysel a pravidelná psychohygiena...

vakatko
21. máj 2024

Keď sa cítim unavená, robím 3 dňovú očistu zeleninovou polievkou s Bylinkami, alebo týždeň večeriam len zeleninové polievky + Bylinkové čaje na očistu organizmu.

barruna
21. máj 2024

Momentalne dodrziavam ten prerusovany post 16/8 a citim sa ovela lepsie. Mne neprospievalo najma to, ze som jedla este velakrat aj po 21 😀 To bol teda zasadny problem u mna - ta zravost pri telke 😀

lusyf
21. máj 2024

@barruna aj mne velmi vyhovuje 16/8 a presne, ta zravost pri telke je najhorsia😄
Ja jem v podstate vsetko, ale citim sa super 😊 odporucam.

prirodalieci
21. máj 2024

ahoj, odporucam na youtube silu pro zivot, oni maju mnoho info o detoxe 🙂

thirstymonk
21. máj 2024

Detox je marketingový ťah, ako zarobiť prachy na jednoduchých ľuďoch...
Chceš detox? Za celý deň vypi tri litre repíkového čaju a jedz len mrkvu (kľudne kilo, aj dva). Tvoja pečeň mi poďakuje neskôr.

luciaruz
21. máj 2024

Dezox je mýtus. Na to máme pečeň a obličky. Keby si potrebovala detox, uz si v nemocnici. Ale ak mas chut odľahčiť organizmus, tak skús kuknúť knižku od Mačingovej. Je to 4 týždňova dieta (hoci ona slovo dieťa nepouziva). Schudnes a budes sa cítiť neuveriteľne lahko.

urshullita6541
19. sep 2024

Mne sa schudnúť podarilo len s jednoduchou vecou - denný príjem kalórii mám v rozmedzí 1400-1600 a každý deň niečo zíde dole. Horšie to bolo s detoxom, lebo som mala poriadne zanesené cievy a pleť - príšerne sa mi vyhadzovala a aj imunita na jar poriadne zlyhávala. Potom som na radu poradcu Green Ways nabehla na dennú dávku jačmeňa a chlorelly a po prvom týždni už som sa cítila lepšie a cca po mesiaci sa mi upravila pokožka