Delená strava

12. aug 2024

Žienky, pekný deň Vám prajem a chcem sa opýtať na Vaše skúsenosti s delenou stravou. Na nete je toho popísaného veľa,ale veľmi málo reálnych skúseností. Aj tu sú témy s delenou stravou,ale sú už staršie a moc som sa toho nedozvedela.Tak by ma zaujímalo,že podľa koho Ste delili,za aký čas bolo vidieť výsledky,či Ste schudli..Za každú odpoveď vopred ďakujem.

monillia
12. aug 2024

Schudnes, začneš jesť normálne kombinácie kg sú pomaly postupne nazad. Nepúšťaj sa do niečoho čo nedokážeš navždy udržať, rovnako nevylucuj zo stravy niečo čoho sa nechceš navždy vzdat. Kaloricky deficit je tá udrzatelna zaručená cesta

barborachors
13. aug 2024

delenu jem takmer desat rokov, neznasam prilohy a kysnuté a biele pečivo. Mam po 40 takze nie nie som mlada a cvicim sporadicky. Nemam ziadnu celulitídu ani ovislu kozu. Jem do toho ale casto a malé porcie a vela chodim, tancujem atd. Vaha viac menej sa nehybe, aj ked sem tam zhresim (hranolky mala porcia napr alebo dva trojuholníky pizze, sladké) ale nikto mi nesiahne na rybu so šalátom, alebo kuracie na prírodno s dusenou zeleninou. Prílohy su pre mňa zbytočne ako aj pecivo = zbytočne sacharidy, tazko stráviteľné. A potom tu baby placu, ze nemôžu schudnúť. Delena je najlepší spôsob jedenia a udržanie si fit postavy dlhodobo. Mne vyhovuje.