Ahojte baby, schudla som 20kg najmä zmenou stravy, cvičenie minimálne, kilá síce išli dole, ale stehná mám také " roztrasené" a aj zadok
je beh účinný na niečo takéto?
ako pomohol vám?
Jumping a za tri mesiace mas postavu aj kondicku ako lusk
Do kelu, my mame iba jeden schod 🙂
Neviem, ci sa to da behom spevnit, prepac, ze neporadim, ale obdivujem Ta, ze si dokazala zmenit stravu a tolko schudnut. Ale moj manzel cvici zo zdravotnych dovodov smsystem, je tu aj taka skupina ohladom toho cvicenia, a okrem toho, ze ho to dalo do poriadku, tak to aj pekne spevnuje.
@fallenkaa
pri chudnuti je dolezite aj cvicenie (pokial je cielom aj vizualny efekt). Sama vidis, ze sice mas kila dole, ale nevyzera to idealne. Behom spevnis svaly na nohach jedine tak, ze budes behat do kopca. Na spevnenie odporucam posilnovacie cviky. ak nechces chodit do fitka tak drepy, vydrz v drepe, vypady, kludne aj tie schody. Porad sa s odbornikom ak ta to velmi trapi (20 kil je dost), z tvojej otazky je jasne ze sa v tom asi az tak velmi nevyznas. To som myslela v dobrom 😉
A gratulujem k ubytku na vahe! 🙂
@fallenkaa hej, behom spevnejú stehná a vytvarujú sa. no ešte z nich behom schudneš. neviem, či chceš len spevniť, alebo aj dávať dole.
ja som ich mala vždy nechutne mľandravé a pekne stuhli najmä nad kolenom, kde som chcela, aby to v sukni dobre vyzeralo. zadok šiel dole, ten sa trochu dvihol, ale od pevného mal ďaleko 😀 na spevnenie zadku sú asi iné cviky. na behaní je ale super, že som sa do neho rýchlo dostala a vcelku rýchlo aj videla výsledky (už po dvoch behoch vidno ako sa svaly na stehne začínajú posúvať, ale aby tak ostali, treba behať pravidelne).
už dlho nebehám, lebo som tehotná, a aj tak vyzerám. už sa teším, keď zase začnem a opäť budú nožky pekné 🙂 ja milujem na behaní, že vidím kus prírody, zbehnem si na poštu, ktorú máme ďaleko, alebo bežím k zámku, na poli pozerám zajace. takže mi to aj radosť robí 🙂
Beh je pre mna top. Ked pravidelne beham postavu mi chvalia muzi aj zeny ;)
ja som behaním síce neschudla (ani nebolo veľmi čo), ale tak sa mi pekne vytvarovala postava, nielen zadok a stehná, ale aj bruško a celkovo držanie tela sa mi zlepšilo. chodievala som behať na priehradu, kde boli aj také schody dole z hrádze, takže vždy na záver som ich zbehla hore-dolu.
už sa teším, keď sa po pôrode do toho znovu pustím. 😵
mna by zaujímalo ako zhodím zo stehien, da sa to tiež behom???
ja tiez chodim na jumping a spevnalo mi vsetko nie len stehna,ale este to neni ono 😠 ale je to uzasne cvicenie.a z behu a normalneho cvicenia ma strasne boleli kolena,a z jumpingu vobec,a je to dobre na panvove dno 😅 (hlavne po porode)
Chodenie hore po schodoch, to máš na cele nohy 🙂