Ahojte maminy. Mam na Vas prosbu.Mam pol roka na to aby som aspon 10kg schudla,budem sa vydavat.Som pol roka po porode nekojim ale moj najvacsi problem je sladkosti ktorym tazsko odolavam.Viete poradit nejaky tip ako zahnat chut na sladke ? Alebo popripadne poradit aj jedalnicek a nejake cviky ktore mozem robit aj doma ked budem s malym.Za kazdu radu dakujem.
Ziadne, musis si len rozkazat. Sladit mozes umelym sladidlom namiesto cukru, ale nwm ako to vplyva na kojenie
@arcticcode Na ake kojenie?
@arcticcode citaj s porozumenim...nekoji a tie umele srakory su horsie ako obycajny cukor. Treba vyvazeny jedalnicek a prejde aj chut na sladke. A ked nevies odolat, tak si daj kusok kvalitnej horkej cokolady, alebo si upec nieco neskodne. Moznosti je vela, ale ani toho zdraveho sa netreba navalat, stale su to kalorie.
Moja mama (56r) začala s dukanovou diétou (jej prvá v živote) a za týždeň 3kg dole... Celá šťastná je🤩🤩🤣🤣🤣
Ja som mala intervalovu 16/8...
@juliebaby hej schudla som pár kg😊
Na rychlochunutie rozhodne a jedine sacharidove vlny. Funguju na kazdeho bez rozdielu, za mesiac das dole aj 10kg tuku. Len je velmi tazke si rozkazat a ked dietu ukoncis, zas idu kg veselo hore. Toto je skor urcene pre sportovcov, ktori potrebuju vyzerat najlepsie v sutazny den.
Pridaj sa do skupiny Cesta k mojej premene , tam je rád milion, len treba čitat.