Dajte tipy na jedálniček na chudnutie.

lila8686
26. dec 2019

Ahojte maminy. Mam na Vas prosbu.Mam pol roka na to aby som aspon 10kg schudla,budem sa vydavat.Som pol roka po porode nekojim ale moj najvacsi problem je sladkosti ktorym tazsko odolavam.Viete poradit nejaky tip ako zahnat chut na sladke ? Alebo popripadne poradit aj jedalnicek a nejake cviky ktore mozem robit aj doma ked budem s malym.Za kazdu radu dakujem.

janinka007
26. dec 2019

Pridaj sa do skupiny Cesta k mojej premene , tam je rád milion, len treba čitat.

arcticcode
26. dec 2019

Ziadne, musis si len rozkazat. Sladit mozes umelym sladidlom namiesto cukru, ale nwm ako to vplyva na kojenie

evittam
26. dec 2019

@arcticcode Na ake kojenie?

janinka007
26. dec 2019

@arcticcode citaj s porozumenim...nekoji a tie umele srakory su horsie ako obycajny cukor. Treba vyvazeny jedalnicek a prejde aj chut na sladke. A ked nevies odolat, tak si daj kusok kvalitnej horkej cokolady, alebo si upec nieco neskodne. Moznosti je vela, ale ani toho zdraveho sa netreba navalat, stale su to kalorie.

juliebaby
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hennyinnsbruck
26. dec 2019

Moja mama (56r) začala s dukanovou diétou (jej prvá v živote) a za týždeň 3kg dole... Celá šťastná je🤩🤩🤣🤣🤣

Ja som mala intervalovu 16/8...

juliebaby
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lila8686
autor
26. dec 2019

@juliebaby ahoj mozes mi prosim o tom napisat viac ? Od akej hodiny si jedla tych 8 hodin ? Aj si nieco pocas tych 8 hodin vynechavala z jedla ? A aj si cvicila popritom ?

hennyinnsbruck
26. dec 2019

@juliebaby hej schudla som pár kg😊

juliebaby
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
arcticcode
26. dec 2019

Na rychlochunutie rozhodne a jedine sacharidove vlny. Funguju na kazdeho bez rozdielu, za mesiac das dole aj 10kg tuku. Len je velmi tazke si rozkazat a ked dietu ukoncis, zas idu kg veselo hore. Toto je skor urcene pre sportovcov, ktori potrebuju vyzerat najlepsie v sutazny den.