Caute baby piste len tie co ozaj mate skusenost da sa schudnut za 20 dni 7kg ?? Pravidelnym cvicenim upravenou stravou?? Prosim nepiste tie co radia jak je to nezdrave a o jojoefektoch a podobne piste tie co realne sa im podarilo za 20 dni schudnut a napiste mi jak co ste jedli robili a podobne este jedna otazka co orbitrek je to dobry kardio na ktorom sa da riadne zhodit ??dik
Za 20 dni 7 kg TUKU nezhodis. Ak by ti aj vaha ukazala o 7 kg menej, bude to najma voda. A nie je to na dlho.
Ak chces chudnut pravidelnym cvicenim a upravenou stravou, idealne by si mala chudnut pol kila az kilo za tyzden. Mozno trosku viac ak mas velku nadvahu.
ako pise ruthke -tuk to nebude...ak chces len odlahcit klby, tak sa to da, ale stratis tak akurat vodu a svaly.
Ak chces aj lepsie vyzerat ,musis dat prec hlavne tuk..a to asi nejde v takom mnozstve za tak kratku dobu.
Tuk nevazi vela....len zabera vela miesta a deformuje postavu.
Nasad si sibutramin a myslim ze 7kg nebude ziaden problem za 20dni
ja som so sibutraminom schudla presne 7 kg za necele 3 tyzdne....da sa to.
To nie, to je vela. Mne sa podarilo asi 7 kilo za mesiac, ale to uz bola dobra makacka
Zalezi od toho z akej povodnej vahy vychadzas. Z velkej nadvahy idu prve kila rychlo dole, ale cim si blizsie k idealnej vahe, tym tazsie kila stracas. 😉
Baby a s toho sibutraminu ste schudli nastalo?
Tak ako pisali niekt.kocky,len sa clovek odvodni,tuk urcite tak rychlo "nezlezie"! A pchat do seba zbytocne sracky?! No kazdy ako chce ...Ved kup si aj nohavice,topanky a ostatne sprostost,sadni pred TV,faj si salat a rezen a do noveho roka si urcite bez 7kg😀
Pekny vecer.profesionalne sa venujem,zostavovaniu programov na chudnutie.v pripade zaujmu, pozrite vysledky na fcb zniz svoju hmostnost, zvys svoje sebavedomie
pozri stranku chudnutie ako