Dá sa schudnúť 5 kg za 3 týždne?

6. jún 2024

Z vahy 79kg? Ak ano, co odporucate? Je mi jasne,ze vyradit pecivo, prilohy,sladkosti a slanosti a napoje plus alkohol.

mamamasama
6. jún 2024

Nemusíš vyradiť nič. Pridaj kardio,uber kalórie.

autor
6. jún 2024

@mamamasama a myslis,ze by to slo za 3.tyzdne?:)

kinats
6. jún 2024

urcite sa da , ale bez pohybu to nepojde, len uprava stravz je malo.

autor
6. jún 2024

@kinats oki,skusim pridat bicykel

ssimusska
6. jún 2024

Stačí sa dostať do kalorického deficitu + pridať silový tréning a po ňom kardio.

stellarstar
6. jún 2024

Keď ja som za 4 t schudla schudla vyše 10 kg ty za 3 t 5 kg dáš v pohode

deti95060810
6. jún 2024

dá.. len pozor na jojo efekt...
odporúča sa max 0,5 kg/ týždeň.

autor
6. jún 2024

@stellarstar a to ako? Ci si mala nejajyzdravotny problem ?

autor
6. jún 2024

@deti95060810 ja viem, len dovolenka sa blizi 😅

autor
6. jún 2024

@ssimusska vyskusam, vdaka za tipy. Kuknem aj videa na yt

stellarstar
6. jún 2024

Cielene, nemala son žiaden zdr problém. Chcela som schudnúť a dala som to

autor
6. jún 2024

@stellarstar ty brdo, tak klobuk dole. Babo, raď😀!

autor
6. jún 2024

@stellarstar z akej vahy sa ti podarilo?

kinats
6. jún 2024

este svihadlo moze dost pomoct, ak sa teda da pouzit ( zdrave klby a chrbtica ), mnohym pomohla nastartovat chudnutie sauna, (teda najprv si to treba upratat v hlave a nastavit sa ) Pozor na ovocie vecer po 17:00, radsej hrst orechov miesto jablcka.

stellarstar
6. jún 2024

Ale to bolo pred vyše 20 r 🤣 som bola mladá kačka. No začala som behať, bicyklovať, doma cvičila brušaky, jedla len pol porcie... ja som vtedy ani internet nemala ani kalorické tabuľky neznala

deti95060810
6. jún 2024

skús cvičenie niečo na spôsob aerobic, hudbu si vyber - najlepšie obľúbenú...
ideálne je cvičenie denne ....
určite ti to pomôže

rozculena
6. jún 2024

@mamamasama a ako má ubrať kalórie? veď sladkosti a alkohol sú čisté kalórie

rozculena
6. jún 2024

vyraď chujoviny....a pridaj pohyb,stačí ti aj ten bicykel alebo rýchla chôdza,ja som nikdy nevládala behať,žiadny šport som nerobila,iba chodila rýchlou chôdzou.

ss1908
6. jún 2024

@kinats neni to malo. ja som schudla 25 kg len stravou. cvicit som zacala az potom.

ss1908
6. jún 2024

cvicenim neschudnes. zaklad su kalorie in a out nic ine

mamamasama
6. jún 2024

@rozculena jem sladkosti a pijem víno. A chudnem. Nechápes? Tak si nieco dostuduj

rozculena
6. jún 2024

@mamamasama pre mňa za mňa sa napchávaj,čím chceš.

kinats
7. jún 2024

@ss1908 na schudnutie ma len tri tyzdne ! to urcite len stravou nepojde , ibaze by bola len ja vode a vyvaroch ( spolu 2,5L za deň) !?

stanielka17
7. jún 2024

Da, ale musela by si ist velmi hlboko pod svoj kaloricky vydaj (pre zdrave chudnutie sa odporuca 300-500 kcal deficit) a pripadne pod bazalny prijem, cim by si si uz mohla privodit neoptimalne fungovanie tela. Navyse takymto drastickym chudnutim riskujes, ze to skratka nevydrzis ani par dni, nie este konzistentne 3 tyzdne. Budes unavena, hladna a nasrata. Pripadne si este takto vies rozhadzat metabolizmus, co sposobi, ze akonahle zacnes jest normalne, vsetko priberies naspat. Preco si nedas viac casu?

stanielka17
7. jún 2024

@rozculena Vies len vyradit sladkosti a alkohol nestaci, ked ich clovek nahradi "zdravymi" vecami ako jogurty, orechy, ovocie. Najcastejsia chyba pri chudnuti - "ved nejem sladkosti, tak preco stale nechudnem?". Treba rozumiet tomu, ako funguje kaloricky surplus a deficit. Telu je v podstate jedno, ci mas kalorie z cokolady alebo zo smotanovej natierky - kaloria je len jednotka energie prijatej z potravy. Nadbytocnu energiu, z cohokolvek, telo konvertuje na tukove tkanivo.

stanielka17
7. jún 2024

@kinats Kamo, hrst orechov vazne??? Pozri sa, kolko kalorii ma 100g orechov - poradim, je to okolo 600. Pre predstavu, 600 kalorii ma skromnejsi cheeseburger. Hrst orechov je tak okolo 50g, podla velkosti "hrsti", co mas rovnych 300. Priemerne vysoka zena, ktora sportuje 1-3x tyzdenne, potrebuje denne zjest okolo 1400 kcal, aby chudla. Ty autorke radis, spakovat hned 20% len tak ako maskrtu na posedenie.

larinka552
7. jún 2024

Ak ta chyti poriadna crevna viroza, tak aj 10 sa da 😁

kinats
7. jún 2024

@stanielka17 poprosim citat s porozumenim. Hrst orechov namiesto ovocia vecer !? A "kamo" to co mas za ruciska ked das do hrste 50 gr., ta moja a to som riadne vacsi muz, ma presne 36g polenych vlasskych orechov.(prave odvazene na digitanej obchodnej vahe, nie hobby kuchynska )

cukroska
16. jún 2024

@stellarstar to sa akože dá .Lebo u mňa jedine ak hladovkou.

minnie30
16. jún 2024

dá sa to, ja som schudla 5kg za 2 týždne. Zmenšila som porcie a jedla som podľa času 5x za deň cca 2,5 až 3 hodiny, najneskôr o 17 hodine, kg som nepribrala späť. Prvý týždeň som vysadila pečivo a sladkosti, potom som ich znovu nasadila. Ale keď som si dala keksík, tak jedine miesto olovrantu alebo desiatej, telo si zvyklo, že je presne v určitý čas.

stellarstar
17. jún 2024

@cukroska ja som hladovkou nedrzala , porcie dávala polovičné a veľa cvičila