Dá sa schudnúť 3-4kg za 3-4 týždne ?
za mesiac sa odporúča max dve kilá, záleží od toho koľko človek váži. ak má väčšiu nadváhu je možné dať dole aj 3-4kg. Mne sa to podarilo, ale ja som mala nadváhu cca 15kil po pôrode, tie prvé kila šli dole pomerne rýchlo. Treba upraviť stravu, pravidelne jest, pridať bielkoviny, zeleninu , denne aspoň polhodina prechádzka, dva-trikrát v týždni silový tréning, záleží od človeka,jeho fyzičky a času... najväčší úspech je aj tak strava. Odporučila by som na mesiac si zaplatiť Fitlavia s Marošom Molnárom - niejetoani drahé, s nim som schudla spomínané kila bez problémov, bez hladu a nebola som nikdy hladná. Jedlá klasika- žiadne špeciálne drahé suroviny. Držím palce.. A inak ak nie posilňovanie alebo beh atď.- tak je veľmi dobre plávanie🙂
da. ano, zdrave chudnutie je 2Kg za mesiac, no na zaciatku chudnutia, pri rozbehu byva chudnutie casto intenzvinejsie, cize prvy mesiac je to v pohode. potom to treba udrziavat na tych 2kg mesacne.
ak je nadvaha prilis vysoka, tam je mozne nadstavit si ako standard za mesiac aj o nejake 1kg viac.
Zalezi ci ides z vahy 100 kil alebo 65, ?
pri vyssej vahe ano lebo teda to nebude len cisty tuk ale aj voda napriklad. na zaciatku chudnutia sa vzdy zhodi viac, neskor uz pomalsie
bez problemov sa to da 🙂
Dá a úplne v pohode som dala 5 kg za 3 tyzdne
@simi82 môžem sa spýtať, aj ste s marosom cvičili ci iba dodržiavali stravu z jedálnička?
@jaja391112 ja som len stravu dodržiavala tak na 90%. Nejaké veci mi nechutili ale bolo to minimálne. A ja som chodila do fitka 3krat do týždňa. Silový tréning 45min a polhodka kardio. Plus prechádzky a bežne aktivity cez týždeň. Ja aj sa dosť nabeham v praci takze kardio zadarmo:aD vtedy som si dala nejaký jogurt vecer navyše :D
s KetoDiet urcite das 🙂 ja som ju drzala tiez a kila sli skvelo dole
Áno, dá sa to a stále sa to považuje za zdravé chudnutie 🙂