Ženy , poznáte niekto toto ? Ozaj sa da z toho schudnúť 15 kíl za mesiac ?
@petamich čítala som že nebude po tomto ani jojo efekt , čítala som aj recenzie , aj fotky som videla , pred a po , keď to ženy užívali , len som chcela vedieť či ma niekto aj reálnu skúsenosť , či sa to oplatí objednať
Vies ako vznikaju tie recenzie? Pokradnu sa fotky premien z instagramov a tak ... 15 kil za mesiac by si schudla, ak by si mala spravnu stravu, poriadny pohyb a chudla z povodnej vahy 150+kil mozno.
ono.. existuju fotky pred aj po po tom, ako jes bylinkove pripravky a zvacsia sa ti prsia. tomu veris? Nie. Tak never ani tomuto.
to si taka hlupa bez stipky kritickeho myslenia, ze nevies rozoznat podvodnu stranku alebo len taka zufala a naivna, ze si myslis, ze 15 kg za mesiac je normalne a zdrave chudnutie a dosiahnes to nejakym zazracnym praskom?
Nie nie nie chudne sa len a len kalorickym deficitom
Keď si pozerala tie recenzie, na toto si nenarazila ? Lebo mne to vybehlo hneď ako asi tretí odkaz, keď som do googlu zo zaujímavosti hodila tento zázrak https://hoax.sk/fensanis-chudnutie-skutocna-rec...
Máš ukončenú povinnú školskú dochádzku? Ak áno, musíš mať dostatočne vysoké IQ, aby sme vedela, že toto určite nie je cesta.
NIE !!! Známa raz na toto naletela a tak si pokazila žalúdok ze dodnes nemôže normálne jest a musí byť na dietach! Nič také neexistuje, taky grafik ti hentaku stranku spíska za pol hodinu aj s tými recenziami a fotkami.
Ak si odje*es nohu, tak schudnes za den aj viac ako 15 kg 🦵🤭
Iba ak si odrezes nohu. Nefunguje to zni nic podobne.
Napiste mi spravu ;) urcite je to blbost v chudnutí nejde o produkty ale o stravu presla som si s tym tento rok
Začni cvičiť a uprav stravu a možno za dva mesiace toľko schudneš.. ale za jedne a z liekov isto nie
Ale samozrejme že to funguje a dá sa to.Pokial teda budeš jesť celý mesiac len tie tabletky a nič iné
Preboha prečo chces schudnúť silou mocou 15 kg za mesiac? Ak by si mali 150 kg tak je možnosť ale prečo rýchlo? Tak ako nepriberies hneď 15 kg tak ani hneď tak neschudnes. Na to musíš ísť pomaly a nie hneď všetko hneď.
Podla mna vobec sa na taketo nieco netreba drzat, su to len vyhodene peniaze. Predsa len pokial budes sa malo hybat a jest nezmysly, tak toto ti nepomoze.
Treba upravit vsetko.
Dá...za predpokladu,že ti diagnostikujú rakovinu a ty ten fakt nespracujes
urcite ano tak ako z kazdeho podobneho pripravku a preto je ich na trhu tolko