Dá sa reálne schudnúť korčuľovaním?

20. jún 2023

Ahojte. Ja sa len chcem spýtať,dá sa reálne schudnúť korčuľovaním? Nevravím,nie som tučná,priemerná postava,žijem vyvážene doprajem si aj pizzu ale všetko s mierou viac-menej pijem čistú vodu. Chodím cvičiť 2 krát do týždňa ale chcela by som aj korčule zaradiť. Pomáha to k chudnutiu? Ide o to že mám malé dieťa a nie vždy viem všetko dodržať ale snažím sa. Má 2 roky v kočiku neposedí jedine v trojkolke čiže sa aj prechádzame ale v horúčavách naozaj nemôžeme ísť von,ostáva nám sedieť dnuka🙈😀

zorkahorka
20. jún 2023

Ked som bola mladsia, korculovali sme s kamoskou.ona viditelbe schudla, mne to tiez pomohlo

zmrzlinka2021
20. jún 2023

Chudnes pri kalorickom deficite a sport ho len mierne zvysuje. Akykolvek sport je podstatny hlavne pre zdravie a budovanie svalstva

anjelicek26
20. jún 2023

Chudnut neviem, ale pekne to formuje postavu, boky, zadok... ja korculujem cele jar-leto, je to fajn relax, syn chodi so mnou... maleho daj do cyklo vozika a tak chodte, ja som jazdila s detmi ked boli male tak... bavilo ich to, len treba mat rucnu brzdu samozrejme.

viestta
20. jún 2023

Kazdy forma kalorickeho vydaja spotrebuje tuky, takze preco by chudnut nepomahalo prave korculovanie?

ankare
20. jún 2023

Nezabúdaj, že strava je základ.

autor
20. jún 2023

Ďakujem za odpovede baby😊

domiklik
20. jún 2023

Samozrejme, tempo a mierny kopček a pôjde to...