Cviky pre absolútneho začiatočníka

callisia
1. okt 2022

Ahojte. Poradíte mi prosím nejaké cviky, videá pre absolútneho začiatočníka na doma? Ja neznášam cvičiť ale už sa musím rozhýbať konečne a schudnúť. (Stravu sa už snažím upraviť). Kedysi som cvičila 30 days shreed. Dala som len prvý level a mala som dosť. Niečo menej náročné ma začiatok by ste mi nevedeli odporúčiť? Ďakujem.

katarina40
1. okt 2022

@callisia taak ak môžem poradiť treba skúsiť Heather Robertson je to skvelá fitness trénerka má fajn videá môžes si vybrať aké ti vyhovuje 🙂len treba chuť do cvičenia

akvi
1. okt 2022

@callisia ak neznasas cvicit, tak rob nieco ine. Ja to poznam, ja sa neviem prinutit robit nic, co ma nebavi, mam svoje oblubene pohybove aktivity a aj ked som sa chcela donutit posilovat, alebo cvicit na chrbat, rychlo som to vzdala. Ja napr. sa rada prechadzam, je mi jedno kde, ci priroda, ci mesto, tak ked som chcela schudnut, tak som zacala rychlou chodzou, tych 6-8 km denne som presla. Kupila mudre hodinky, merala som si vzdialenost, sledovala tepovku a pod., to ma bavilo a aj som schudla. Ak sa mi nedalo ist na prechadzku, tak som sa nutila cvicit a kedze u mna tiez totalna nechut, tak jedine, co som ako tak zvladla, boli take tie rychle cvicenia, ze opakujes 5 cvikov pocas cca 15 minut. Viac by som sa asi nedonutila 😅

sissy27
1. okt 2022

@callisia pozri si napr Pamelu Reif na youtube. Ale ak máš nadváhu, tak sa ti bude ťažko začínať podľa týchto kočiek, čo celý život športujú a baví ich to. Skús začať obyčajnou chôdzou, pozri v okolí nejaké športové kluby (turistika, plávanie, skupinové cvičenia…) - občas je ťažké vykopať sa z domu, ale viac ťa motivuje to, že niekde máš byť, lebo si sa tam zapísala, zaplatila, čakajú ťa a dozrú na tvoje cvičenie než nejaké video.