Cviky na spevnenie brucha

popalopa
3. apr 2024

Zdravím , má niekto overené cviky na spevnenie a zbavenie sa tuku z brucha
Ďakujem

lisymbia
3. apr 2024

Tuku z brucha sa nezbavíš cvičením brucha 😊 jedine celkovým úbytkom váhy z celého tela

nikasmile
3. apr 2024

Úbytok tuku len celkovo chudnutím, ale na spevnenie cviky. Ja čerpám z IG.

kvoli
3. apr 2024

@popalopa ja odporucam move with Nicol na YouTube , podla nej robim pilates, vidim zmeny, citim sa lepsie ale tuk na bruchu pojde len chudnutim a po detoch sa telo pripravuje na dalsie dieťa tak tuk sustreduje viac na brucho (takto mi to raz niekto vysvetloval)

cimage
3. apr 2024

Ja cvicim podla Pamela Reif na youtube. Ma aj 10min cvicenia co je super pri detoch. Ked stihnem, tak si dam 2

123369
3. apr 2024

Ja som začala cvičiť podľa " cvičte zo Zuzanou"
Štve ma moje brucho , vyššie spomenuté , že treba celkový úbytok váhy. Ale keď nechcem schudnúť z váhy? Čo mám robiť,tuk mám iba na bruchu a okolo brucha ( boky) inak vážim 53 kg a tlačia na vlastné kosti, keď si sadnem na zem. Cvičenie trochu pomohlo, zatiaľ je to pol roka,ale žiaden osí driek sa nekoná

lisymbia
3. apr 2024

@123369 chápem, takmer každý človek má nejakú problémovú partiu ktorá ide zvyčajne preč ako posledná. V takom prípade by bolo vhodnejšie zapracovať na svalovej hmote. Vypracovaním celého tela sa zvýši objem svalstva a zníži tuk avšak to už je beh na dlhšiu trať.

lindusss2016
4. apr 2024

@popalopa ahoj, ja robim cvicenia online zamerane najma na spevnenie brucha. Mam typ postavy, kde som proste brucho nikdy nemala ploche, chude a to aj napriek tomu, ze som nadvahu ako mlada nemavala, ale vzdy vzdy som mala sunky na bruchu. Po tehotenstvach a porodoch som este aj pribrala a to poriadne, ale potom som sa nastvala a stopla to. Momentalne mam 37 rokov a postavu lepsiu ako kedykolvek predtym, brucho ploche!!! A teda nielenze je ploche, ale je pevne a ma funkcne svaly.