Ahoje, viem ze úprava stravy a pohyb sú dôležité aby som schudla... Ale aké cviky mam zvoliť? Potrebovala by som schudnúť hlavne z brucha...A boky.. Dkaujem za rady
🏷️
brucho pojde dole hlavne stravou
Pridaj sa k nam do skupiny 🤩🤩 https://www.modrykonik.sk/group/8370/
na chudnutie je len uprava stravy, cviky skor sluzia na zvysenie kalorickej spotreby - na to su dobre hlavne tie, pri ktorychs a zadychavas. no netreba ist do extremu. pulzovo by si sa mala pohybovat v urcitych hodnotach, lebo pri nizkej zatazi sa nechudne a pri vysokej je organizmus zatazeny tak, ze odburava sacharidy na doplnenie energie zo svalov a nie tukove zasoby.
potom su svicenia, ktore vyslovene formuju postavu, tam sa da neico s bokmi a bruchom urobit, ale tie nesposobujuvyslovene chudnutie, ale formovanie. naberajus a v tej oblasti svaly, ktore posilujes a teda moze sa tam aj trochu tuku odburat a vyformuje sa to. no nesmu sa vynechavat cviky na chdnutie, inak sa celkovo tuk neodbura a stale tam bude.
treba podla mna komplexne cvicit, nie len jednu partiu 🙂 takze na brucho klasicke brusaky, kratsie skracovacky, bocne brucho, aj predkopavanie, noznice, zdvihanie noh to je zase spodne brusko 🙂
Vieš čo ale netvrdila by som, že brucho pôjde dole len stravou, treba aj pohyb. Lebo napríklad u mňa je spodné bruško vypuklejšie a to je jedno či nejem alebo jem 🙂
Beh, švihadlo. Apson teda u mňa to fungovalo takto rýchlo.