Cviky a diéta bez vajec

oktobermimi
11. jan 2014

Babule prosim vas mam problem strášne my nechuti jesť jem vlastne z donutenia :( ale hlavný môj problem problem je v tom ze mam 82kíl a totálne opadlé brúško po pôrode :(( ... poradte dáke cviky a dáku dietu ale prosím Vás bez vajec 😉

hoblinka13
11. jan 2014

dieta ti nepomoze,teda s casti.zaklad je pohyb a znova pohyb.vyborny na vyformovanie nielen brucha,ale aj celej postavy je beh.takze pekne muzikovi strazit dieta a ty si kazdy den zabehaj aspon pol hodinu.rozne cviky na brucho mozes skusit a potom obmedzit pecivo,chlieb a cukry.namiesto cukru oslad caj,kavu medom,ale s mierou.vysledok stoji za to.

hoblinka13
11. jan 2014

teraz pozeram,ze mas len 2 mesacne babo,tak na diety mas cas,pokial kojis.

ushuaia
11. jan 2014

@oktobermimi ako dlho si po porode...?pokial kojis...tak prosim ta ziadnu dietu...,ja som po porode pouzivala tehu pas - ten mi dost pomohol, cvicit som hned nemohla rodila som sekciou..., zmen jedalnicek...jedz vela ovocia a zeleniny a vela tekutin a cvicenie...nejedz z donutenia...co schudnes ...potom 2x tolko naberes, cviky sa daju najst na nete, a najma si myslim ze partner ta lubi aj s tym ,,opadlym,, bruskom... 🙂

oktobermimi
autor
11. jan 2014

@hoblinka13 nemožem behať bo ma poškodenú ľadvynu ( nemam ju v tom tukovom puzdre ) a pri behu my to spôsobuje boleť ... takže chodím z malou na prechádzky aj na 3 hodinky.. bohužial moj robí v fabrike na 4smeny takže stal nie je doma :( pečivko jem len biele rožky 🙂

oktobermimi
autor
11. jan 2014

@hoblinka13 nekojím :(((

konkm819
11. jan 2014

@oktobermimi Ahoj 🙂 tak skús zumbu doma 🙂 ja som snou za 3 mesiace schudla 11 kg 🙂

oktobermimi
autor
11. jan 2014

@konkm819 zumba ??

konkm819
11. jan 2014

@oktobermimi no ja som nou schudla ale upravila som jedálniček a ešte potrebujem zhodiť 15 kg a to som sa do toho dala pred 2 dnami ale dneska som si troška zatancovala ale velmi málinko lebo som nevládala už som dlho ju netaancovala kým sa do toho dostanem ... lebo cez leto som ju tancovala 45 min :D

hoblinka13
11. jan 2014

pusti si videa z netu zamerane na brucho a podla toho cvic a zapajaj do toho cviky nielen na brucho,ale aj na zadok a stehna,posilnenie chrbtice a podobne.nech sa zapajaju vsetky svaly

oktobermimi
autor
11. jan 2014

@konkm819 ako si si ho upravila ?? ak sa môžem spýtať

konkm819
11. jan 2014

@oktobermimi no ja som len prestala papať sladke aj pečivo ... ale jasné že boli prehrešky dala som si niekedy nedá sa to 100 percent dodržiavať vždy aspon jeden den v týždni som to porušila :D 🙂 ... aaa snažila som sa viace zeleniny ovocia aa po 6 hodine som už nepapala a ked som už bola moc hladná dala som si jablko :D ... a k tomu pondelok stredu a v piatok zumba víkend som mala volný :D

oktobermimi
autor
11. jan 2014

@konkm819 sladké nepapám možno raz za rok si dam mackov 😀
🙂) skusim pečivko iné 🙂 celozrné môže biť ?

konkm819
11. jan 2014

@oktobermimi 🙂 môže byť 🙂 ale ja som nepapala žiadne :D ... lebo som vela počula od druhých že čo nepapali pečivo a tak pochudli skusila som a išlo to aj ked nie len tým muslela som sa snažiť viacej ale vravím 🙂 porušovala som to každý víkend dakedy som aj dokonca šla s priatelom na pizzu 🙂 ... ale na druhý den som sa robila že nič sa take neudialo 🙂 a ked som si to takto sugerovala v hlave šlo to stále dole 🙂

oktobermimi
autor
11. jan 2014

🙂
ja ak niečo zjem tak pečivo.. ale aj to tak jeden a pol rožka...

konkm819
11. jan 2014

@oktobermimi no vidíš tak to máš výhodu len trošku aktivity do toho a pôjde to 🙂

oktobermimi
autor
11. jan 2014

@konkm819 pohib mám všetko v poho ale jednoducho aj keď je úbitokn a váhe napr 4kilá tak do 2 týždnou sú späť a snimi daľšie navyše pritom jem to iste a tie isté množstva...

konkm819
11. jan 2014

@oktobermimi a nestresuješ sa veľa ?

oktobermimi
autor
11. jan 2014

@konkm819 tak trošku hej.. ☹

konkm819
12. jan 2014

@oktobermimi no tak to možno aj preto 🙂 skús sa nestresovať 🙂