Ahojte , zacala som cvicit , no vaha je stale rovnaka .. dokonca by som aj povedala ze priberam .. co sa tyka stravy tak jem vsetko, mam dni ked jem zdravsie a dni ked si doprajem .. ale napriklad pred 2 rokmi som tiez cvicila a za 3 mesiace som dala dole 5kg, a jedla som tak isto ako aj teraz .. moze mam problem so stitnou zlazou ?
Ja som len priberala, ine priznaky som nemala
Ahoj, Tvoj problém asi nebude štítna žľaza, ale to, že ,,ješ všetko a máš dni keď si dopraješ,,...Záleží aj od toho, ako (sama doma, s trénerom, skupinové cvičenie...) a čo cvičíš (kardio, silové cvičenie...) ako často (1-4x do týždňa/ hodinku...?), aký výdaj energie máš celý deň (sedavé zamestnanie či si ,,v pohybe počas dňa)...Telo sa mení aj vekom, čo bolo pred 2 rokmi, nemusí platiť teraz. Možno ješ veľké porcie nevhodnej stravy, možno naopak ješ málo a telo si robí ,,zásoby,, - Príčiny môžu byť rôzne...
Tak si nedopraj a uvidis ako budeš chudnúť 🤣
Ludia to neradi pocuju, ale, zial, klucova je strava
Eaz som citala ze nase telo je" vysoko inteligentne" a neda sa 2x oj.....ť rovnakou metodou. Tak ak si predtym schudla ked si cvicila teraz musis zmenit cviky, aktivitu, cas cvicenia.....a hlavne deficit.
no ked si zacvicis a potom si doprajes, ved si cvicila, tak ano kludne mozes priberat... pri chudnuti nie je dolezite cvicenie ako take, ale strava. Cvicenie je na udrzanie svaloveho tonusu a pod, ale tym zase nejake kalorie nespalis, respektive minimalne
Nič nemáš zo žiadnou žľazou, tieto výhovorky milujem, problém bude v strave a ako cvičis, koľkokrát do týždňa a ako dlho? Aký typ tréningu, proste jediná matika tu funguje príjem, výdaj nič ine
https://www.mizulifestyle.sk/ dievcata, staci sa prihlasit a v sekcii FREE m mate k dispozicii aj material na stiahnutie zadarmo, je tam vyzivovnik, kde su priamo zdrave potraviny, z ktorych si viete vyskladat nakupny zoznam, rozdelene do zakladnych skupin - bielkoviny, sacharidy a tuky. takze si len kombinujet. okrem toho su tam aj rozne tipy a napady, 30 dnova vyzva, velmi postupna, ziadna agresivny, krok za krokom ako menit svoj zivot k zdravsiemu
Tak keby máš problémy so štítnou žľazou máš aj iné príznaky ako len priberanie / chudnutie. Ja keď som mala problémy so štítnou som priberala, mala som zvýšený tep okolo 130 /min. v klude, ďalej zväčšenu takže som ťažko prehltala atď atď.