Cvičím a nechudnem

mikaela1
3. feb 2023

Baby poraďte co robím zle? Mam 72kg a snažím sa schudnut na 62 cize dost este predomnou. Cvicim, beham stravujem sa zdravo a kila proste nejdu dole. Ked idu tak maximálne 2kg a kebyze sa najem tak riadne, tak ich mam samozrejme spat. Co robím zle? Je tomu dva mesiace co som začala. Predtým moja váha vzdy bola tak 60kg alebo 58. Po pôrodoch mi ostala takáto a je tomu už 5rokov

neanonymna
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
blontimka
3. feb 2023

@mikaela1 mám to práve rovnako. Som po kyrete v 13tt a vôbec mi nejde chudnúť.
A to teda chudnem cely život a viem čo mám robiť.som maximálna sklamaná

monillia
3. feb 2023

@mikaela1 podľa čoho vieš, že tvoje stravovanie je dostatočne prípadne neprekrqcujes? Používaš KT?

kliatana
3. feb 2023

jednoznacne bude chyba v stravovani, akekolvek cvicenie by sa po nejakom case na tvojom tele odzrkadlilo, keby sa riadne stravujes, takze myslim, ze by si mala zmenit jedalnicek.

zenulkaaa
3. feb 2023

Tazko povedat. Mame malo informacii.. Ako presne, a kolko cvicis?? Behas kolko?
Ako sa stravujes? Mas 5 pravidelnych jedal denne? Alebo jes rano, na obed a vecer uz radsej nic??
Ak chces chudnut potrebujes nejaku aktivitu, pri ktorej sa zadychas, behanie je ok, ale robis ho napr aspon 30min 3krat tyzdenne???
Ja ked som chudla, tak som makala, fakt ze makala na stacionarnom bicykli 45minut bez prestavky 5krat v tyzdni. Zdrava strava 5krat denne, aby som nebola hladna.
Takze niekde je v tvojom chudnuti chyba

lily14
3. feb 2023

Ja presne to isté😭len z.70 a chcem ísť na 60...ale ja viem kde robím chybu milujem sladké a pri deťoch 1 čoko malú denne musím😂a ešte aj môj vek ,40😭. Čiže chyba bude v strave ,lebo aj 2-3 krát týždenne cvicim

yoxinka
3. feb 2023

@lily14
Hoď si všetko do kalorických tabuliek, nech vieš aký máš príjem. Keď budeš v deficite, schudneš. Áno, ide to ťažšie už v tomto veku, tiež to na sebe cítim (mám 38), ale keď si na stravu dávam fakt bacha (deficit), ide to. Ja tiež mám rada sladké, ale keď som si všetko vážila s tabuľkami, nechala som si vždy priestor na nejakú sladkú somarinu a chudla som aj tak. Treba kuknúť príjem celkový a byť v deficite. A ďalšia vec sú svaly. Tie sú ťažšie ako tuk. Čiže môžeš pri 3x týždennom cvičení naberať svaly a váha bude stáť. Treba sa MERAŤ! Tuk je len neforemná masa, svaly robia krásnu postavu. Skús sa namiesto váženia merať.

lily14
3. feb 2023

@yoxinka áno áno toto všetko viem,kt má nebavia ..asi tam je problém dik za radu

tosomja
3. feb 2023

Ješ zdravo? Ale aj dodržiavať príjem treba. Keď sa naješ tak poriadne, čo-to znamená? Ako ješ inokedy a ako "poriadne"?
Od konca novembra do dnešného dňa mám dole 7kg a to som sa ani nepohla 🙈 len používam kalorické tabuľky. Tiež som si myslela, že nič nejem, že malo jem aaj tak priberám. Tiež som jedla "zdravo" a zistila som že aj tak zle.

simca06022011
3. feb 2023

Skús kalorické tabuľky, mne to otvorilo pred rokmi oci, ze nedam si cokoladu dam si kusok syra a tabuľky ma vypipali :D a napr sa aj merať, nie len vážiť. Ja.ked začnem cvičiť, akurát je to mesiac, neschudnem vôbec nič. Najskôr tie svaly co nemám asi musia co to nabrať🙂 ale teda odbornik nie som. Ešte dokonca sem tam ma riadne nafuci a mam aj o 2kg viac.. potom čakám ze sa to rozbehne.
Na pohľad ale vidno rozdiel ked človek cvičí...

yoxinka
3. feb 2023

@lily14
Ani mňa nebavia, preto nie je môj progres v chudnutí taký wau. Keby sa nimi riadim, dnes už mám tých vytúžených 60kg 😂😂😂

ivangeline
3. feb 2023

2m je niekedy malo...zmeny uvidis neskor. Nepolavuj.

mamma_miaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kuzmatko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz