Cvičievate doma?

trenerdodomu
22. nov 2015

Cvičievate doma, alebo vo fitku? Máte radi fitness centra?

sono2
22. nov 2015

Aj hej, ale musím opäť začať behať a tak. Fitness moc nie radšej tak sama alebo beh s niekým.

sense
22. nov 2015

cvicievam doma a bavi ma to , prv som chodila do fitka...

alaguema
22. nov 2015

@trenerdodomu fitká nemám rada, príliš veľká koncentrácia narcisov na malej ploche 😀 Cvičím jogu a kalanetiku. Predtým som chodila do skupiny, teraz cvičím doma.

desszi
22. nov 2015

@alaguema to si trefne napisala 😀 tiez nemam rada fitka, cvicievala som doma soft aerobik a kalanetiku, teraz sa k tomu snazim vratit, zatial s malym uspechom

jeannna
22. nov 2015

Jogu rada cvicim v mensej skupinke ludi a pod profesionalnym vedenim, som skusala aj sama a nebolo mi po cviceni dobre. Doma cvicievam hlavne cviky na chrbticu - SM system. Do fitka uz nechodim, nelaka ma to tam.

emilia25
22. nov 2015

Cvicievsls som doma a úspešne mi kilecks sli dole a hlavne tuk.mne sa najlepsie chudne pri kojeni tsm to bol iny spaľovac.no od marca pojdem opet na to a na tvrdo lebo uz som dosť veliká a to mám este 3 mesiace pred sebu ach

veselamirka2
23. nov 2015
Používateľ veselamirka2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veselamirka2.

ja sa snazim cvicievat doma pokial mam nato cas

sardinka335
23. nov 2015

nie, necvičim ani nešportujem - riadim sa heslom ,,športom k trvalej invalidite... 🙂 ,,

trenerdodomu
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elis1985
24. nov 2015
Používateľ elis1985 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od elis1985.

Nie, ale mala by som, ja viem 🙂 Ten osobny trenet, co ja viem, pustat si niekoho domov?