Baby,ktoré cvičíte doma,ako sa k tomu dokopať v týchto teplotách? Máme doma 28st a je mi na umretie aj bez pohybu.
Skoro ráno (okolo 6.00)v najhľadanejšej miestnosti v dome😅
@basullinka v zachode?😀
@dskjhfdlkdjhl nie, to až potom po cvičení 😅😂
Jaaaj, milujem autocorrect 😂
Bud prisposobit hodiny kedy cvicis tomu ake je vonka pocasie alebo prisposobit druh sportu, ktory praktikujes a kde ho praktikujes - namiesto cvicenia v teplom baraku pri ktorom ta klepne pepka si ist radsej zaplavat, prip najst klimatizovane fitko kde mozes cvicit v prijemnej teplote
zacala som vstavat o 5 hoci bezne staci o 8... bohuzial, inej cesty niet v tomto teple ma inak klepne
Ráno sa snažím,no pred 7mou už musím byť v práci,fyzicky sa tam narobím,že môžem žmýkať tričká,problém pre mňa je,že neznášam leto a teplo všeobecne a vôbec nemám energiu či je skoro ráno alebo večer.Kedysi mi to nevadilo,čím som staršia tym horšie
@prasiatko30 fitko nie je pre mňa,preto už roky cvičím doma
Alebo preformulujme otázku: ako načerpať energiu na cvičenie v teple 🙂
@kubkovamama ahoj, ja cvicim - aj v teple. Horúčavy však neznášam, leje zo mna po docvičení, cvicim okolo 19, co je este v dome u nas este teplo. Nemame klimu. Vecer sa musim donutit cvicit, priznam sa, ale prekonam sa. Ja som vsak doma este s dcérou, tskze mne sa lahko hovorí, uvidim ako bude, ked nastupim do roboty.
Kašlať to. Keď sa v práci fyzicky narobis, nebudeš kandidát na porážku z nedostatku kardio. Ochladí sa, pocvicis si zas. Alebo potom plávanie, fitko s klimatizáciou…
@kubkovamama mne pomáha sa vedome prinútiť, vstať aj keď nevládzem a potom už po pár minútach ako cvičím, mám energie dosť...
No u mňa je to tak, že som začala cvičiť ešte na jeseň. Odkedy pravidelne cvičím, tak mi ani to teplo tak veľmi nevadí, ani sa tak veľmi nepotím. Paradoxne, čím viac cvičím, tým viac energie mám. Takže pri otázke "ako získať viac energie?", je paradoxne odpoveďou, že cvičením 🤣 aspoň u mňa to platí.
@bluka2 kardio nepotrebujem, kondične to je o.k, cvičím silovo a na chrbticu,ani nechudnem, keď vynechám asi sa nič nestane,ale potrebujem to
@kubkovamama mne vždy pomáhalo mať pevný plán vopred a potom už nad tým nerozmýšľať - proste mať napísané niekde (napr. diár) vtedy a vtedy cvičím to a to, hotovo. Ak neumieram (napr. migréna, črevná chrípka a pod.), tak cvičím :D druhý hack, ktorý môže najmä takto v lete pomôcť, je povedať si, že odcvičím len 5 minút, že to predsa dám, aj keď sa mi nechce. No a keď už cvičím, tak skoro vždy nakoniec zvládnem oveľa viac, lebo najťažšie je začať 🙂 a keď náhodou nie, tak aj tých 5 min je lepšie ako nič
Ja musím buď ráno alebo neskoro večer. Len problém je, že večer ma dokáže nenormálne vytáčať všetok hmyz, muchy, z toho som na nervy, keď idem behať alebo čosi, takže keď sa mi dá radšej si ráno privstanem.
Ja cvicim skoro rano, alebo pozde vecer. Teraz sme ale pri mori, takze toto este par dni nebudem riesit, dnes som mala aqua aerobic.