Cvičenie s trénerkou

17. dec 2023

Ahoj. Dala som sa na cvicenie s trenerkou. Mam to zadarmo lebo je z rodiny. Trpim depresiami som podchytena s liekmi no je to kazdodenny boj. Manzel povedal stale ze bojovat mam. Zistila som ze mi pomaha byt "zaneprazdnena". Ano mam aj nadvahu ale to vobec nie je teraz motivacia cvicit. Moja motivacia je ze cvicenim sa vyplavia hormony stastia a bude mi lepsie. To ze mozno nieco schudnem by bolo len plus. Pointa otazky myslite ze mi to pomoze ? Fakt mi nie je dobre posledne dni. Ze je to dobry krok ?

trgypadl
17. dec 2023

Ten najlepší krok, drzim palce, nech Ti je cim skor lepsie. A zajdi za psychologom,

autor
17. dec 2023

@trgypadl dakujem ☺️

rude_baby
17. dec 2023

Je to výborný krok, neboj sa. Ja tak cvičím len mesiac, ale fakt som kľudnejšia, menej vybuchujem doma 🙈 chod do toho, možno ťa to úplne chytí ❤️

trgypadl
17. dec 2023

🤗💞Chce to len cas

autor
17. dec 2023

@rude_baby to dufam bolo by to super keby som sa citila lepsie

freepalestine
17. dec 2023

Ano, pomoze ti cvicenie. Je to taky “paralen” na “bolest hlavy”. Bolo by ale tiez fajn keby vies preco sa citis depresivne/preco mas depresie a ci sa s pravou pricinou da nieco robit. Kazdopadne, si skvela, ze si urobila tento krok!

autor
17. dec 2023

@freepalestine na pricinu zatial neprisiel nikto. Dakujem ☺️

mandzula
17. dec 2023

@autor ja ti to poviem z opacnej strany - druhy den som chora, teda viem, ze najblizsi tyzden cvicit nepojdem a uz len z toho je mi tazko. Takze ano, cvicenie ti pomoze.🙂