Ste spokojne? Vdaka za kazdy nazor
Ja som som sa zaregistrovala.....a využila 7 dní zdarma na skúšku a teda mňa neoslovil.
Ja som s nim dala dole 5 kil od januara 😋 jedalnicek som si ale nebrala. Cvicim kazdy druhy den.
Ja som cvicila od aprila do novembra s nim a pre mna super. Ale kazdemu vyhovuje nieco ine 🤷♀️ Mala som aj jedalnicek, postupy na varenie tam nie su, je viac-menej vegansky (niekedy ale zaradili uz aj vajicko alebo ryby). Teraz necvicim lebo som otehotnela a mala som malé problémy ale po tehotenstve urcite s nim zase chcem cvicit 😉 inac ja som schudla pri nom aj sa mi zlepsila postava a to som predtym pravidelne cvicila vo fitku ale az pri nom som zbadala fakt vysledky. No ak ma stale tu akciu ze prvy tyzden je zadarmo tak treba vyskusat a uvidis ci ta oslovi 😉
a kolko este tie jeho cvicenia trvaju? vdaka
@lius cvicenia ma kazdy den od pondelka do piatku hodinove, v sobotu je joga. Potom ma poobede 2-krat do tyzdna 20 minutove (brucho alebo zadok). Potom je este raz do tyzdna body light s Alicou (ta co zoatavuje jedalbick). Potom byvaju este raz do tyudna cvicenie pre deti a v ouatok zaradil varenie 😊 takze je toho dost za ten tyzden. A ano, je riadne pozitivny 👌
Tie casy to je kedy mozes cvicit live a potom sa to vzdy uklada do archivu kde to najdes kym mas predplatne 😊
@lius kamaratka to cvici a je spokojna ze uz citi ze schudla na veciach a cvici uz cca mesiac a to kazdy den 1h