Cvičenie s Janym Landlom

lius
10. feb 2021

Ste spokojne? Vdaka za kazdy nazor

elzus
10. feb 2021

@lius kamaratka to cvici a je spokojna ze uz citi ze schudla na veciach a cvici uz cca mesiac a to kazdy den 1h

lius
autor
10. feb 2021

@elzus super, takze cvici asi viac videi za den, ze? A dala si predplatit aj jedalnicek?

elzus
10. feb 2021

@lius Na youtube si len nasla videa co maju hodinu a podla nich len cvici ale isla do toho drasticky lebo sama si stopla sladke aj pecivo a tak.

hipuska
10. feb 2021

Ja som som sa zaregistrovala.....a využila 7 dní zdarma na skúšku a teda mňa neoslovil.

queen_mary
10. feb 2021

Ja som s nim dala dole 5 kil od januara 😋 jedalnicek som si ale nebrala. Cvicim kazdy druhy den.

nikazuz
11. feb 2021

Ja som cvicila od aprila do novembra s nim a pre mna super. Ale kazdemu vyhovuje nieco ine 🤷‍♀️ Mala som aj jedalnicek, postupy na varenie tam nie su, je viac-menej vegansky (niekedy ale zaradili uz aj vajicko alebo ryby). Teraz necvicim lebo som otehotnela a mala som malé problémy ale po tehotenstve urcite s nim zase chcem cvicit 😉 inac ja som schudla pri nom aj sa mi zlepsila postava a to som predtym pravidelne cvicila vo fitku ale az pri nom som zbadala fakt vysledky. No ak ma stale tu akciu ze prvy tyzden je zadarmo tak treba vyskusat a uvidis ci ta oslovi 😉

lius
autor
11. feb 2021

super, dakujem baby. Ja praveze cvicim s fitshaker, aj chudnem postupne, ale videa s Janym su tam paradne, pacia sa mi jeho hodiny, ze je taky pozitivny, srsi energiou 🙂
@nikazuz ten jedalnicek je prosim aj s gramazou? je sa tam 5 ci 3 krat za den? Vdaka

janai1
11. feb 2021

@lius príklad jedálnička... Ja som mala jedálniček raz a nejedla som podľa toho... Ale cvičenia sú super 😀

lius
autor
11. feb 2021

@janai1 dakujem velmi pekne 🙂 ten jedalnicek je celkom fajn

lius
autor
11. feb 2021

a kolko este tie jeho cvicenia trvaju? vdaka

janai1
11. feb 2021

@lius ako ktoré... Od 20 minút po hodinu

nikazuz
11. feb 2021

@lius cvicenia ma kazdy den od pondelka do piatku hodinove, v sobotu je joga. Potom ma poobede 2-krat do tyzdna 20 minutove (brucho alebo zadok). Potom je este raz do tyzdna body light s Alicou (ta co zoatavuje jedalbick). Potom byvaju este raz do tyudna cvicenie pre deti a v ouatok zaradil varenie 😊 takze je toho dost za ten tyzden. A ano, je riadne pozitivny 👌

nikazuz
11. feb 2021

@lius a este k tym jedalnickom...ja som to mala ako inspiraciu. Mala som to predplatene asi 4-5 mesiacov a potom som to zrusila, ale tak recepty som si vytlacila a ostali mi 😉 a ked sa na to po tehotenstve dam tak mam zase inspiraciu co varit

nikazuz
11. feb 2021

@lius takto napr. vyzeral jeden tyzden...

nikazuz
11. feb 2021

Tie casy to je kedy mozes cvicit live a potom sa to vzdy uklada do archivu kde to najdes kym mas predplatne 😊

lius
autor
11. feb 2021

@nikazuz super vdaka, tak uz som zacala ten 1. tyzden zdarma 🙂 prve cvicenie mam za sebou, aj ked pre mna nezvyk, ze musim cvicit az hodinu, doteraz som bola zvyknuta na fitshakeracke videa do 30 min, no snad to budem stihat pri 2 detoch 🙂