Ahojte, je tu nejaká žienka, ktorá cvičila podľa aplikácie s reálne aj schudla pripadne si spevnila postavu?
Ahoj ja som aplikáciu používala, niekoľkokrát som sa k nej vrátila ale vždy ma to po čase prestalo baviť, buď som nemala toľko času kvôli práci na smeny, potom som zasa nemala priestor kvôli dispozičnemu riešeniu bytu no a nakoniec ma úplne demotivovalo že všetko čo som myslela že som schudla bol nakoniec iba výsledok zle ukazujúcej osobnej váhy 😃 čo sa týka aplikácie samotnej a výsledkov ktoré prináša musím dať 8/10, keby sa dali špecificky viac vybrať cviky prispôsobené ľuďom s rôznymi zdravotnými problémami dala by som 10/10, inak si myslím že to majú všetko veľmi dobre spracované a dajú sa dosiahnuť výsledky za celkom krátky čas.
ja som cvicila, aj som nejake male vysledky videla, ale po case ma to prestalo bavit, lebo sa cviky stale iba opakovali a uprimne mi to za to clenske prislo malo.. ale to bolo uz viac ako rok dozadu, mozno odvtedy pridali nejake dalsie funkcie, kazdopadne koncept tej aplikacie je skvely a po porode sa k tomu mozno vratim, ked bude cas