Cvičenie pri obezite

lucia851
30. júl 2023

Snažím sa cvicit ale nevladzem ledva odcvicim pol hodiny a už nevládzem viac a boli ma z cvičenia hlava.ako mám schudnúť teda?

ornela_tn
30. júl 2023

to by aj mňa zaujímalo, tiež už večer nevládzem cvičiť

lucia851
autor
30. júl 2023

@ornela_tn ja cvičím hlavne cez deň ale nevladzem

matullienka
30. júl 2023

@lucia851 ako cvicis? Máš kardio alebo silové cvičenia?

hladamematku
30. júl 2023

@lucia851 voda, vo vode, rychla chodza na suchu

moni73
30. júl 2023

@lucia851 80% strava. Ja som sa teda vyzrala statocne, ale od 9.1. je dole 30+ kg. Bez cvicenia - akehokolvek.

veselo_neveselo
30. júl 2023

@lucia851 To vobec nevadi, nevadi, cvic kolko vladzes. Uvidis, ze po case sa to bude zlepsovat. Kazdy nejak zacina, dolezite je hybat sa v ramci svohich moznosti.

A este poznamka, lahsie je tie kalorie nezjest, ako ich palit cvicenim.

vinkel
30. júl 2023

@moni73 to máš super! Ja tiež vyzerám jak vyzrata svina. Môj problém je to že neviem jesť reps mi nechuti a stačí mi niekedy zjesť jedno jedlo za deň, max 2 kávy, pitný režim ale kilá sa ma držia jak …. A niekedy príde na mňa taká chuť na sladké a to vtedy keď mám mať svoje dni. A neviem stym nic robiť a skúšala som viackrát.

matullienka
30. júl 2023

Baby pri vyššej váhe dávajte hlavne bacha ako cvičíte, chrbticu a kĺby máte len jedny. Všetko treba s rozumom. Tak žiadne skákanie, beh, drepy a pod. Rýchlejšia chôdza, prechádzky, plávanie

marca12
30. júl 2023

@lucia851 musis na to ist postupne. Pol hodina je super. Ja som stihla a mam po polhodine dost. Ked nevladzes,oddychni si a zacvic si neskor. Napr.doobeda alebo poobede,ked aj po 10 minut. Postupne si vybudujes kondicku ,nechci zazraky zo dna na den. Daj si tyzden len po 20 minut a postuone pridavaj par minut naviac. Cvicenie ti musi robit radost,nie sa znicit a znechutit. Drzim palce

eliska13
30. júl 2023

@lucia851 môže ta bolieť hlava od chrbtice, alebo zlého dychania, tlaku.Co cvicis aké cviky?

@moni73 to bola úplná zmena stravy a naozaj žiadne cvičenie?

missviolet
30. júl 2023

ja som schudla 40kg cisto chodzou. tu som fala aj pri velkej obezite

barborachors
30. júl 2023

@lucia851 cvicenim neschudnes, zacni prechádzkami alebo plavanim. A ries stravu, nie činky. Inak sa z toho nedostanes.

eliska13
30. júl 2023

@missviolet ako často a koľko si chodila?

ropucha6
30. júl 2023

Chudnutie je strava, cvicenie je doplnok. Je uplne normalne, ze na zaciatku nevladzes, kondicku ziskas postupne.

vanilkovazmrzka
30. júl 2023

Pol hodina je luxus. Ak mas naozaj obezitu, tak kazdy druhy den ked si odcvicis pol hodinu, je to vyborny zaciatok.

vanilkovazmrzka
30. júl 2023

@moni73 👏👏 musis mat ohromne pevnu volu. Az sa mi zda nezdravo vela 30kil za cca pol rok… ale zas nevieme, na akej vahe si zacinala.

jana005
30. júl 2023

@moni73 ahoj, super, že si to tak zvládla.
Mohla by si mi napísať, čo si jedla?
A akú si mala váhu?
Teda ak ti nevadí o tom písať.
Ďakujem

missviolet
31. júl 2023

@eliska13 6x do tyzdna 90-120min

macekovam
31. júl 2023

@lucia851 úprav si stravu.. Kalorické tabuľky si daj.. Ako pohyb ti stačí prechádzka alebo rýchla chôdza... Neskôr... A hlavne si nejakým nevhodným pohybom neodpal kolená lebo bude po aktivite