Snažím sa cvicit ale nevladzem ledva odcvicim pol hodiny a už nevládzem viac a boli ma z cvičenia hlava.ako mám schudnúť teda?
@lucia851 ako cvicis? Máš kardio alebo silové cvičenia?
@lucia851 voda, vo vode, rychla chodza na suchu
@lucia851 To vobec nevadi, nevadi, cvic kolko vladzes. Uvidis, ze po case sa to bude zlepsovat. Kazdy nejak zacina, dolezite je hybat sa v ramci svohich moznosti.
A este poznamka, lahsie je tie kalorie nezjest, ako ich palit cvicenim.
@moni73 to máš super! Ja tiež vyzerám jak vyzrata svina. Môj problém je to že neviem jesť reps mi nechuti a stačí mi niekedy zjesť jedno jedlo za deň, max 2 kávy, pitný režim ale kilá sa ma držia jak …. A niekedy príde na mňa taká chuť na sladké a to vtedy keď mám mať svoje dni. A neviem stym nic robiť a skúšala som viackrát.
Baby pri vyššej váhe dávajte hlavne bacha ako cvičíte, chrbticu a kĺby máte len jedny. Všetko treba s rozumom. Tak žiadne skákanie, beh, drepy a pod. Rýchlejšia chôdza, prechádzky, plávanie
@lucia851 musis na to ist postupne. Pol hodina je super. Ja som stihla a mam po polhodine dost. Ked nevladzes,oddychni si a zacvic si neskor. Napr.doobeda alebo poobede,ked aj po 10 minut. Postupne si vybudujes kondicku ,nechci zazraky zo dna na den. Daj si tyzden len po 20 minut a postuone pridavaj par minut naviac. Cvicenie ti musi robit radost,nie sa znicit a znechutit. Drzim palce
ja som schudla 40kg cisto chodzou. tu som fala aj pri velkej obezite
@lucia851 cvicenim neschudnes, zacni prechádzkami alebo plavanim. A ries stravu, nie činky. Inak sa z toho nedostanes.
@missviolet ako často a koľko si chodila?
Chudnutie je strava, cvicenie je doplnok. Je uplne normalne, ze na zaciatku nevladzes, kondicku ziskas postupne.
Pol hodina je luxus. Ak mas naozaj obezitu, tak kazdy druhy den ked si odcvicis pol hodinu, je to vyborny zaciatok.
@moni73 👏👏 musis mat ohromne pevnu volu. Az sa mi zda nezdravo vela 30kil za cca pol rok… ale zas nevieme, na akej vahe si zacinala.
@eliska13 6x do tyzdna 90-120min
to by aj mňa zaujímalo, tiež už večer nevládzem cvičiť