Cvičenie popri práci

12. feb 2024

Ahojte, cvičíte tu niekto popri práci?

Niesom pribratá, mám priemernú postavu ale nebolo by na škodu zhodiť pár kg.

Len ide o to, že neviem si to predstaviť popri práci. Robím od 7-16:00 sedavé zamestnanie. Po robote rodina, osobné veci, podklady do práce atď.

Ako to stíhate? Neviem si predstaviť ešte aj pripravovať jedlo do práce, keďže tam máme obed za 2€.

Ja len či sa to oplatí také úsilie kvôli pár kg a či sa to dá zvládnuť. Ďakujem baby ❤️

veklipo
12. feb 2024

1x beh cez víkend, 1x cez obednú prestávku vo fitku s trénerkou a 1x beh ráno pred prácou.
Nie vždy mi vyjdú všetky 3 ale aspoň 1x do týždňa áno. Fakt sa to da.

dzejny656
12. feb 2024

Za mňa sa to tiež dá, ja chodím 2x do týždňa behať (raz cez víkend a raz niektorý pracovný deň podvečer) a v sobotu doobeda chodím na jumping. Pre mna je to relax.

autor
12. feb 2024

a stravu ako riešite?

vanilkovazmrzka
12. feb 2024

Akekolvek cvicenie sa ti oplati a o par rokov si budes hlavu buchat o stenu, ked cvicit nezacnes.

Ja obvykle cvicim medzi 18-20. Ale podla mna je najlepsie ist cvicit rano pred pracou.

nops
12. feb 2024

Mala som fyzicky náročnú prácu,prišla domov večer pred osmou a iba čo som sa prezliekla a ľahla na karimatku,vzala činky.Je obrovské množstvo cvičení,od jogy,posilovania,poskakovania,iba si vyber čo sa najviac hodí do tvojho harmonogramu a hlavne aby ťa to bavilo,čo potom,že Anča od susedov každý večer natriasa riť behom po hrádzi,keď ty na to nemáš kapacity.Ja teda aktivne športujem od mlada,tak si dovolím povedať,že trošku tomu rozumiem-dolezity je akýkoľvek pohyb,na začiatok pešo do a z práce,víkendové turistiky,keď si trochu zvykneš pridávaj na obtiažnosti,ak chces fitko alebo niečo kolektívne,chod hneď z práce,pretože keď dôjdeš domov a máš sa zas večer chystať von,8 z 10 žien takýto systém skôr či neskôr vzdá.Postupne príde premena.Nic čo je rýchle a zbrklé nebude mať trvalý efekt.K jedlu si daj vždy zeleninu.Postupne polovicu taniera nahrad zeleninou.Vela čistej vody.Poriadne sa vyspať.Ja som si odjakživa robila svoje jedlo,v kantyne by som do seba nedala asi nič,ale to je moja osobná deformácia.Navarila asi 3 jedla,rozdelila do krabičiek,obmenila tak,že do každej šupla inú zelinu alebo omacku a na 5 dní máš.A to som si musela aj večere bravat,lebo 12tky.Par kíl rozhodne takto dáš dole.10 a viac už bude chcieť zamakať

michaela329
12. feb 2024

Mám podobnú pracovnú dobu a akurát idem behat. Hýbem sa aspoň 5x týždenne....lebo to milujem 😁 Varím aj na 2 dni a okrem prevádzkového bordeliku robím veľké poriadky len v sobotu. Nákup len raz do týždňa s mužom. Drobnosti sa daju vybaviť rýchlo v roku obchode cestou z práce. Cvičenie nie je len chudnutie, ale celkové zdravie, určite sa na to daj.

sissy27
12. feb 2024

Normalne. Vacsinou pracujem do 16:30-17:00, dalsich 30min cesta domov. O 18:30 som vo fitku, 60-90min odmakam a idem domov. Je to len o tom nehladat vyhovorky. A ano, tiez mam domacnost a rodinu, ale nikto z nich nie je nemohuci, tak im neskacem okolo zadkov ale radsej makam na tom svojom 😃

pralinka25
12. feb 2024

no ja to riesim tak ze vsade chodim pesi, do prace aj do skolky. nepouzivam vobec nikdy a nikde vytahy, cvicim kazdy den polhodinu, cez vikend tristvrte. a co sa tyka stravy tak obedujem normalne vsetko (v rozmnom mnozstve). len vecere si uz robim take trochu rozumnejsie akoze zelenina a bielkovny (maso syr vajicka ....)

evkamotka
12. feb 2024

Stravu jem beznu, ranajky aj obedy(menucko). Vecere som zrusila. pracovnu dobu mam ako ty, dve male deti a napriek tomu cvicim denne 20min. Nie je to super vela ale je to kazdy den. Zacala som 4.1. s vahou 74 a uz mam dnes 68. Oplati sa mi pokracovat?

zu82
13. feb 2024

Vstavam 4,30, kava, pripravim desiaty, ranajky a cvicim. Ja som ten ranny typ, vecer som bez energie. Obed mam bezny v restike, vzdy sa da vybrat rozumne. Vecera lahka, vacsinou nejake bielkoviny, cottage, zelenina

aams
14. feb 2024

Cvičím 3 do týždňa. Utorok hodina , dcéra sa zatiaľ učí.vo štvrtok,dcéra ide so mnou a nedeľa. Do toho ešte 1-2x turistika s rodinou, doma cez týždeň len bežné spratanie prádla atď a to ešte 3x denne vencim psov.
Prvé je dať seba ako prioritu aspoň dve tri hodiny týždenne
Stravu jem v práci, máme výber,čiže sa snažím také aby mi dobre bolo

alazala
14. feb 2024

Ja chodím do posilky cez obednú prestávku 2x do týždňa . A raz na kardio , to je o 5tej. Cez víkend sa snažím do prírody. Obedy si varím