Ahojte, chcela by som sa opýtať či ste niekto cvičili po cisarskom reze? Chcela by som sa dať trochu dokopy zatiaľ chodím len na prechádzky a chcela by som začať aj s drepmi keďže som na nohach/zadku najviac pribrala.. su podľa vás aspoň tie drepy v poriadku? (Som 2 mesiace po cisárskom,nekojím)
Necvicila, lebo sa mi nechcelo 🙂 ale ak ti lekar povedal, ze mozes, nevidim problem. Mne cvicenie povolil hned po siedmich tyzdnoch po kontrole.
Môj gynekológ povedal, že prvé 3 mesiace je prísny zákaz cvičiť . Potom začať postupne
Ja cvicim, začala som 6mes po pôrode, tak som to cítila 🙂 cvicim to iste čo pred pôrodom, len forma je ina zatiaľ 😅 ale aj to bude časom 🙂
Odporucam najskor fyzioterapeutku, ktora ti skontroluje stav, pripadnu diastazu atd. Ak to bude ok, tak mozes cvicit. Po porode je dolezite vediet ako cvicit a prisposobit to stavu - diastaza, panvove dno.
Mne dr.vravel, ze najskor 6mesiacov po cisarskom. Je to velka brusna operacia, aj ked to zvonka nevidno.
Ja cvicim, zacala som cca 3 mesiace po sekcii, s trenerom 2x tyzdene vo fitku panvove dno, diastaza