Cvičenie na rotopéde - áno alebo je to iba strata času?

0evita0
2. aug 2021

Ahoj chcem sa spevnit kedze moje telo po porode vyzera vseliak ,,,mate niekto skusenost s rotopedom ?? Mozem schudnut ???ci je to len posilnenie noh ??dakujem

sorak
2. aug 2021

@0evita0 za mna to bola strata času a zbytočne vyhodené peniaze, no za teba to môže byt opak 🤷‍♀️

liz_lemon
2. aug 2021

@0evita0 rotoped je na kardio, tym nespevnis, na spevnenie treba fitness, cinky, cvicenie s vlastnou vahou
okrem toho vela ludi sa doma nevie donutit cvicit, preto im stroje sluzia ako vesiaky

miskamicha
3. aug 2021

@0evita0 rotoped strata casu a penazi.
Mas kopu videi s roznymi cvikmi na youtube 🙂

danim
3. aug 2021

@0evita0 ak ho máš doma cvic. Píšeš, že telo vyzerá všelijak chceš schudnúť a chceš spevniť. Tuk nespevnis, ten treba spáliť. A pozeraním z gauca na rotoped sa to nestane. + 80% úspechu je strava.

777januska777
3. aug 2021

Mne veľmi pomohol po pôrode, keďže som nemohla tak často chodiť na rýchle prechádzky. Takze za mňa veľmi dobrá vec.

syslik81
3. aug 2021

kazda sme ina ..v prvom rade treba zmenit jedalnicek .. to je zaklad vsetkeho ja mam bezecky pac.. ale mam nordic track a k nemu ifit -platim mesacne a mam na tablete trenerov -bez toho by to uz bol vesiak na pradlo ...

savoya
3. aug 2021

No ja som na nom cvicila cely rok a pekne som schudla,ale mala som upravenu aj stravu.

0evita0
autor
3. aug 2021

@0evita0 dakujem za odpovede ,,suseda ho ma doma a chce mi ho podarovat ,,,stravu som zmenila ,no vyskusam dakujem

luccija
3. aug 2021

@0evita0 čokoľvek je lepšie ako nic

zuzubb007
3. aug 2021

Jasne ze vyformujes, len cvic poriadne tempo a aspon 30 minut 3 x do tyzdna a zmena stravy a garantujem ti, ze schudnes, ja som takto uplne schudla na stacionarnom bicykli len ta podmienka cvicit dlhsie, ja som vzdy 40-45minut a vysledky sa dostavili

danim
3. aug 2021

@0evita0 úprava stravy je 80% úspechu

charaka
3. aug 2021

@0evita0 pre mna je rotoped maly zazrak a velmi oblubeny stroj. Ten moj uz ma za sebou tisice km. Chod si ho ku kamoske vyskusat a uvidis. Da sa pri nom pozerat telka alebo aj mobil...

0evita0
autor
3. aug 2021

@charaka dakujem iz ho mam doma je to super

krstn003
24. okt 2022

určite lepšie ako nič, aj my ho máme doma a cvičievam na ňom

erikama8
Odpoveď bola odstránená
Zobraz