Ahojte dievčata prosim Vas poradte mi tie čo cvičite na minitrampoline aku si mám kupiť? Pripadne ako začať cvičit?
Alebo ake video Vas najviac oslovilo? Ďakujem krasne.
@adoska717 Ahoj ja som si kúpila celu kovovu ze tie lacnejšie dlho nevydržia vyšla ma cca 300€. Mam ju asi 3 dni. Ani neviem dlho treba cvičiť ked chcem schudnut, este som nemala cas vsetko nastudovat. Vcera som cvičila hodinu a teraz neviem ci je to malo, alebo veľa.😁. Ako dlho cvičíte v neonke, a kolkokrat do tyzdna? Ďakujem Ti.
Ahoj tak mne na doma staci aj obycajna skromna a za vyse 100 mi jedna padla do oka tak tu chcem 😀 a co som citala tak staci 20 minut denne (+samozrejme strava😀)...v neonke je viac x do tyzdna ale my chodime podla toho kedy mozu byt muzi s detmi vacsinou tak 3-4x do mesiaca sa nam podari a k tomu chodime na body pump silovy trening tiez tak do 4x do mesiaca...malokedy sa podari viac...a tam na hodine ideme 55minut cca vkuse ..asi 2m rozcvicka a zvysok nonstop daco...tam je len par sekund medzi pesnickami na napitie 😀 ked sa da treba sa prihlasit na stranke neonky ist do archivu a tam je aj video na jumping choreo s nimi sme sice neskakali lebo chodime ku jednej mladej caji ale vsetci instrukto maju cca rovnake choreo lebo to sa kazde 3m meni a hudbu co viem si kazdy sam vybera tak neviem aku maju oni 😀
Ja chodim na jumping do neonky...tam som uz odkukala co sa tam cca robi a domov si chcem kupit nejaku hocjaku do 100e ale s opierkou..kedze hlavne pri tom intenzivnom skakani je potrebna