Ahojte. Poradte mi prosim nejake youtube kanaly a podobne na cvicenie na doma.chcem schudnut a spevnit. Dakujem za rady.
Fitness Blender brucho, stehná.
Inc Dance Fit alebo Tuyet Aerobic
Fitshaker.sk
@lenuska9999 fitko by som si nasla cas mozno raz dva x do tyzdna. Nechcem sa obmedzovat na to, preto hladam cvicenie aj na doma. Dakujem za tipy
@nikola81 fitshaker som skusala program a dva x som zrusila clenstvo. Podla mna je to slabe, a nebavi ma
Odporúčam programy od Carolina Girvan, fitness_ kaykay.
Hej, Zora je fajn 🙂 Ale celkovo si treba pozerat take, ktore ti popritom zaroven aj vysvetluju, lebo vela videi je takych, ze len cvicia do toho maju pustenu hudbicku a dokopy nic z toho nevies 😀
Za pokus stoji aj na youtube Heather Robertson
Ja idem teraz na YouTube podľa Emma fitness.... Za mňa je to super
A ešte Zuzka Light tiež YouTube.
švagriná tá s Tatianou Židekovou začala cvičiť a chváli si to, že si zamaká, ja som s Janym cvičila a to je totálna namotávka 🙂
Penny Barnshaw
Podľa mňa videa so zorou czorbovou sú dobré, pretože tam stále vysvetľuje aj techniku jednotlivých cvikov, aby si ich robila správne. Ďalej na YouTube si pozri Fit by Peťa, na insta built.by.becky . Držím palce. Mne osobne sa doma cvičiť nechce , že vôbec . Neviem sa prinútiť k 10 minútovemu cvičeniu, vo fitku ma to naopak baví. Nerozmýšľala si nad fitkom ? So začiatku s trénerom asi, aby si aj poznala nejaké cviky a vedela , ktoré stroje sú na čo