Ahojte, viete mi poradit cviky na posilnenie svalstva na doma? Cvicenie do fitka mi momentalne casovo nevyhovuje, tak to riesim takto. Budem vdacna za overene tipy, linky 😉
Ja som dnes začala, lebo tiež musím niečo zo sebou robiť, našla som na youtube.com také 30 minutové cvičenie, dá sa v pohode zvládnuť, cvičí sa denne 30 minút 30 dní za sebou. Jillian Michaels 30 day. Skús si to pozrieť, budeme sa kontrolovať
švihadlo je super.. medicimbal, prípadne fľašky.. a máš posilku aj doma
@jana661973 ahoj, super,mozme sa navzajom kontrolovat a povzbudzovat 😉 . Uz som sa na to pozerala, vyzera to celkom v pohode, uvidim, po kolkych minutach odpadnem 🙂
Kolko potrebujes zhodit? Mne by stacilo max 8 kg a budem spokojna.
@nina233 tak ja potrebujem aspoň 2-krát toľko ako ty, pá a dobrú noc
@nina233 ja mám dnes odcvičené - 2.deň, pustila si sa do toho, či až večer??
@jana661973 ahoj, cvicila som rano, ale nie vsetky cvicenia. Nasla som aj cvicenie na fit lopte, tiez celkom fajn. Nemozem svihadlove cvicenia a celkovo, kde sa skace nemozem. A zacala som aj s tyzdnovou dietou, tak zatial ok 😉
https://www.youtube.com/watch?v=ix90dNhKyuAhttp://www.trask.sk/phprs/view.php?cisloclanku=...
Upravila si si nejako stravu? Ja po 18ej uz nejem.
@nina233 no, snažím sa. Ja sa musím hlavne pravidelne jesť, nie zobať čo príde počas dňa. Ja som na materskej a to je hrúza, stále mám na niečo chuť, začala som viac piť vody a dodržiavať 3 hodinové odstupy medzi jedlami a tiež večer žiaden chlieb a ostatné sacharidy.
Tá diéta je zaujímavá, ale neviem či by som to zvládla, potom napíš ako sa darí, držím palce
@jana661973 Ja som tiez na MD, tak tiez je niekedy problem odolat vsetkym tym vonam a jedlam. Hlavne, ze som sa konecne zatala a po 18ej uz nebudem jest. Potrebne je pit aspon 2,5 az 3 litre denne vody.
Dnes prvy den, takze zatial ok, uvidim, dalsie dni, to bude asi kriza 😉
Drzim palce 😉
ahojte dievčata aj ja by som rada schudla aspon 5kg uz sa na to chystam dlho ale akosi sa k tomu nemozem dostat ake cviečenie je najleosie brušaky?
@nina233 mrkni na stránku cviceni-doma.cz
Sú tam celé cvičebné plány aj samostatné cviky na jednotlivé časti tela + rôzne diskusie a veľa dobrých rád.