Cvičenie len doma

lady511
2. aug 2014

Ahojte,,viem že ju tu velmi vela podobných tém,,avšak ja zakladám tuto,,kde sa budeme snažiť schutnu a spevniť svoju postavu len v rámci domova 🙂 ..som mama skoro 3 ročnej dcerky a moje zdravot dovody mi neumožnuju chodit do posilovne,,,respektíve,,cvičím momentálne len na bruško,,a preto by sa mi neoplatilo chodit do posilky ked možem aj v pohodlí domova spevniť svoju slaninku 😀 ...dufam že sa nás tu stretne vaic,,a povymiename si rady a tipy,,prípadne aj fotografie našich uspechov..ja som začala len pred týždnom v albume mam foto mojho brucha spred týždna,,a dalšie dám ked už teda bude niečo vidno ....Prajem krásny den a ideme do toho s usmevom 😉

dfenoma
2. aug 2014

Ahoj....mam 8-rocneho a 2-mesacneho syna. Do fitka by som rada zasla,pretoźe po druhom dietati je co zhadzovat,ale kedze vacsinu dni v tyzdni som s detmi sama,pretoze manzel je pracovne dost vytazeny,nezostava mi nic ine,len cvicit doma. Zacala som tak zlahka s cvikmi na brucho,ale budem sa musiet do toho pustit poriadne.🙂

myska_lili
2. aug 2014

Baby odporucam vam cvicit aj podla youtube najdete tam veeeeela cvikov na doma . Kamaratka cvicila kazdy den hodinu a za mediac mala velmi pekne vysledky 🙂 drzim vam palceky 🙂

lady511
autor
2. aug 2014

@myska_lili
@dfenoma ahojte baby,,,tak ja cvičím ako píše myska_lili ..z youtube,,ak chcete niake linky rada pošlem...ja soms a na to dala,,,mala somnou cvičí,,tiež 😀 ..len ten začiatok je krutý mala som svalovku snad aj na hlave 😀 cvičím jednoduché cviky,,ale su velmi učinné,,a nie le dookola sklapovačky 😉

lady511
autor
2. aug 2014

@dfenoma

https://www.youtube.com/watch?v=MPlnj6Sm12o

https://www.youtube.com/watch?v=hXyj6eAiYDw

skus tieto,,ja som snimi začala,,, niesu tažké..pekne pred telkou,,pomaly a poriadne..nieje to stále to isté dookola,,aj ked je ich velmi vela tieto videa ma najvaic zaujali (nie koli chlapom 😀 😀 😀 ) ale su to jednoduché ale učiiné cviky,,na horné,,dolné aj bočné brušné svaly,, 😉

puffu
2. aug 2014

@lady511 ja cvicim doma bodyrock a neviem si vynachvalit, prve vysledky boli uz po 2 tyzdnoch, mas tam rozne typy cviceni, maju aj cvicenie iba 12min kazdy de, sice makacka ale super, neverila by som ze sa da za 12min tak spotit..:D ja vacsinou cvicim 30dnovy challange, ten sa mi odvedcil najviac, ale cvicenia su cca 40min, potom maju 30dnovy fire alebo tak nejako sa vola a tam sa cvici 12min, myslim ze ak nemas vela casu na cvicenie tak je to super..

lady511
autor
2. aug 2014

@dfenoma ano to som tiež videla 😉 ..tak ak sa do toho dáš naplno,,dufam že pribudnu niake,,foto

lady511
autor
2. aug 2014

@puffu bodyrock?máš niaky link?

lady511
autor
2. aug 2014

@puffu ako som to pozerala na nete,,tak to je také všeobecnejšie či?..ja som zamerana moemntálne na brucho (iné nemožem) 😒 ..tak uvidíme čo to dá,, 😉

dfenoma
2. aug 2014

@lady511 Skusim sa pustit do cvicenia a zmeny stravovania naplno. Som zvedava na vysledky. 🙂

katkabg
2. aug 2014

@lady511 tesim sa tejto teme aj ja svicim doma,teraz zadok spevnujem 😉

puffu
2. aug 2014

@lady511 maju myslim ze 7 dnovy program zamerany na brucho, teraz som cez mobil ale neskor valebo zajtra cez den ti poslem link priamo na brucho.. Ale v podstate brucho cvicis skoro pri kazdom cviku, kedze aj pri klikach napinas brucho atd..

lady511
autor
2. aug 2014

@puffu to je pravda,,ja nemožem kliki..lebo sa pri tom lámu lakte,,a to ja nemožem (mam vážnu artritídu) 😒 ale dakujem,,,teším na ten link 😉

lady511
autor
2. aug 2014

@dfenoma ja..som tiež začala zlahka,,ale kedže nemam silu sebe a drahému oddelene variť...tak sa aspon snažím zatial,,vynechat sladkosti,,sladké vody,,slané veci,,s pečivom popravde to ide horšie,,pretože bývame na dedine kde u nás v jednote celozrnné výrobky vobec nemaju 😒 ,,,ale zajtra si spravím zemiačky so syrom,,a v pondelok rizoto 😉

lady511
autor
2. aug 2014

@katkabg super..som rada že sa nas tu našlo hojný počet 😉 len tak dalej,, 😉

puffu
2. aug 2014

@lady511 tak myslela som toto, inak mozes si povyberat co vzhladom na tvoje ochorenie nemozes a myslim ze to bude ok, ja som si to aj kombinovala ako som chcela, myslim cvicenia atd...
https://www.youtube.com/results?search_query=ki...
ale celkovo ich videa najdes tu..
https://www.youtube.com/channel/UClDNX3BO-8Dtf7...
su aj na fb alebo pintereste a tam dost casto davaju nejake challenge na brucho, zadok atd...

lady511
autor
3. aug 2014

@puffu dakujem hned to poobzeram a povyberam si.. 😉

lady511
autor
3. aug 2014

baby kolko tak priemerne by som mala dat brušákov denne?

lady511
autor
3. aug 2014

Moja motivácia ako rozlepím ráno oči ...tak ideme do toho baby moje.. 😉 aaaa Krásny den Vám prajem 😉

17alexis
3. aug 2014

Mňa trápi bruško a to ani deti ešte nemám. :D Moja kamoška- trénerka mi odporučila toto: Najlepsi je beh + posilovat veskere partie s obmienanim. No a zaklad je strava -dodrzuj pravidelny prisun zivin-kazde dve tri hodky papat a vypit 40ml* hmotnost tela=tolko vody cistej . A ako cvičenie toto:

https://www.youtube.com/watch?v=v-gY8QMgPOM
lady511
autor
3. aug 2014

@17alexis dakujem...narýchlo som si pozrela videjko,,vizerá to super,,také jednoduché,,o dnes budem mat čo cvičit 😀 😉 ...ja soms a dala na čistu vodu,,alebo vodu s citronom,,a pomal aj jedálniček upravujem aj ked ,u mna to nieje také jednoduché tmavé pečivo máme len v meste,,,takže naike biele pečivko tam je,,ale hlavne žiadne sladkosti,,cukor..sladene nápoje,,vela zeleninky,,biele jogurtíky,,aj ked dam si niekedy jogurt s dzemom 😉

17alexis
3. aug 2014

Ja som to začala cvičiť a aj ked to vyzerá jednoducho, dá sa pri tom zapotiť. A chodím ešte pešo ráno do práce a poobede z práce, či mám botasky alebo podpätky. 😀 Len v práci občas zhreším nejakou sladkosťou a potom je moja snaha zbytočná . :( Teraz som však objavila recept, ako si zamaškrtiť - koláč z ovsených vločiek. Rozpučíš vo vločkách dva banány a pridáš hocičo. Ja dávam rôzne čerstvé ovocie a kúsok medu, rozmiešam a upečiem. Skvelé je to aj v surovom stave. :P

lady511
autor
3. aug 2014

@17alexis super,, 😉 som rada že sa nás tu tolko zišlo,,každa zhrešíme,,aj ekd mne sa darí odolávat sladkostiam (lebo to je naozaj zabijak tehličiek 😀 ) ..ja skor zhreším niečim slaným ,,,čo nieje tiež moc zdravé...inak chodza je výborná 😉

lady511
autor
3. aug 2014

Baby moje dnešná strava,,nič moc,,,ale teda zapotila som sa paradne ☹ ...ranajky :2bagetky so šunkou a paradajkami,,veeeeela vody,,,snažím sa teda dost,,ale museli sme íst s malou na kramare kde somsa paradne zapotila a aj rozčulila ☹ ...ked som prišla dve jablčka,,takuuuuuuuuu chut som mala na čokoládu ale odolala som teda zatial ,,uvidíme ako dalej,..o 7 som večerala... a to je pre dnešok všetko...neviem ako vy kočky ale pre mna je toto ten najhorší čas,,kedy sa už neodporuča papať..juuuuj zase čakat do rana.. 😒

lady511
autor
3. aug 2014

pekný večer prajem 🙂

marionmarion
3. aug 2014

ahojte, skuste aj www.posilkatv.sk su tam cvicebne zostavy roznej zataze a zamerania

lady511
autor
4. aug 2014

@marionmarion dakujeme,,moje linky ktoré som sem pridala su skoro všetky z posilka.tv ..su tam super cviky 😉

marionmarion
4. aug 2014

@lady511 preac, nepozerala som co vsetko tu uz je, vacsinou som len prebehla ze ide o linky z youtube..tak dufam, ze vam ta duplicita moc nevadi 🙂

lady511
autor
4. aug 2014

@marionmarion nie nie vpohode 😉

adawada
1. okt 2019
Používateľ adawada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.

toto cvičenie je mega na doma - je to s trénerom zadarmo. Je to nejaká výzva, či čo, ale cvičím podľa toho už týždeň a je to mega. Cvičenie chodí na mail:
https://akobuk.sk/vyzva-s-trenerom/
cvičiť môžete doma v obývačke kedykoľvek