Ahojte,,viem že ju tu velmi vela podobných tém,,avšak ja zakladám tuto,,kde sa budeme snažiť schutnu a spevniť svoju postavu len v rámci domova 🙂 ..som mama skoro 3 ročnej dcerky a moje zdravot dovody mi neumožnuju chodit do posilovne,,,respektíve,,cvičím momentálne len na bruško,,a preto by sa mi neoplatilo chodit do posilky ked možem aj v pohodlí domova spevniť svoju slaninku 😀 ...dufam že sa nás tu stretne vaic,,a povymiename si rady a tipy,,prípadne aj fotografie našich uspechov..ja som začala len pred týždnom v albume mam foto mojho brucha spred týždna,,a dalšie dám ked už teda bude niečo vidno ....Prajem krásny den a ideme do toho s usmevom 😉
Baby odporucam vam cvicit aj podla youtube najdete tam veeeeela cvikov na doma . Kamaratka cvicila kazdy den hodinu a za mediac mala velmi pekne vysledky 🙂 drzim vam palceky 🙂
@myska_lili
@dfenoma ahojte baby,,,tak ja cvičím ako píše myska_lili ..z youtube,,ak chcete niake linky rada pošlem...ja soms a na to dala,,,mala somnou cvičí,,tiež 😀 ..len ten začiatok je krutý mala som svalovku snad aj na hlave 😀 cvičím jednoduché cviky,,ale su velmi učinné,,a nie le dookola sklapovačky 😉
skus tieto,,ja som snimi začala,,, niesu tažké..pekne pred telkou,,pomaly a poriadne..nieje to stále to isté dookola,,aj ked je ich velmi vela tieto videa ma najvaic zaujali (nie koli chlapom 😀 😀 😀 ) ale su to jednoduché ale učiiné cviky,,na horné,,dolné aj bočné brušné svaly,, 😉
Zacala som cvicit toto.
@lady511 ja cvicim doma bodyrock a neviem si vynachvalit, prve vysledky boli uz po 2 tyzdnoch, mas tam rozne typy cviceni, maju aj cvicenie iba 12min kazdy de, sice makacka ale super, neverila by som ze sa da za 12min tak spotit..:D ja vacsinou cvicim 30dnovy challange, ten sa mi odvedcil najviac, ale cvicenia su cca 40min, potom maju 30dnovy fire alebo tak nejako sa vola a tam sa cvici 12min, myslim ze ak nemas vela casu na cvicenie tak je to super..
@dfenoma ja..som tiež začala zlahka,,ale kedže nemam silu sebe a drahému oddelene variť...tak sa aspon snažím zatial,,vynechat sladkosti,,sladké vody,,slané veci,,s pečivom popravde to ide horšie,,pretože bývame na dedine kde u nás v jednote celozrnné výrobky vobec nemaju 😒 ,,,ale zajtra si spravím zemiačky so syrom,,a v pondelok rizoto 😉
@lady511 tak myslela som toto, inak mozes si povyberat co vzhladom na tvoje ochorenie nemozes a myslim ze to bude ok, ja som si to aj kombinovala ako som chcela, myslim cvicenia atd...
https://www.youtube.com/results?search_query=ki...
ale celkovo ich videa najdes tu..
https://www.youtube.com/channel/UClDNX3BO-8Dtf7...
su aj na fb alebo pintereste a tam dost casto davaju nejake challenge na brucho, zadok atd...
baby kolko tak priemerne by som mala dat brušákov denne?
Mňa trápi bruško a to ani deti ešte nemám. :D Moja kamoška- trénerka mi odporučila toto: Najlepsi je beh + posilovat veskere partie s obmienanim. No a zaklad je strava -dodrzuj pravidelny prisun zivin-kazde dve tri hodky papat a vypit 40ml* hmotnost tela=tolko vody cistej . A ako cvičenie toto:
https://www.youtube.com/watch?v=v-gY8QMgPOM@17alexis dakujem...narýchlo som si pozrela videjko,,vizerá to super,,také jednoduché,,o dnes budem mat čo cvičit 😀 😉 ...ja soms a dala na čistu vodu,,alebo vodu s citronom,,a pomal aj jedálniček upravujem aj ked ,u mna to nieje také jednoduché tmavé pečivo máme len v meste,,,takže naike biele pečivko tam je,,ale hlavne žiadne sladkosti,,cukor..sladene nápoje,,vela zeleninky,,biele jogurtíky,,aj ked dam si niekedy jogurt s dzemom 😉
Ja som to začala cvičiť a aj ked to vyzerá jednoducho, dá sa pri tom zapotiť. A chodím ešte pešo ráno do práce a poobede z práce, či mám botasky alebo podpätky. 😀 Len v práci občas zhreším nejakou sladkosťou a potom je moja snaha zbytočná . :( Teraz som však objavila recept, ako si zamaškrtiť - koláč z ovsených vločiek. Rozpučíš vo vločkách dva banány a pridáš hocičo. Ja dávam rôzne čerstvé ovocie a kúsok medu, rozmiešam a upečiem. Skvelé je to aj v surovom stave. :P
Baby moje dnešná strava,,nič moc,,,ale teda zapotila som sa paradne ☹ ...ranajky :2bagetky so šunkou a paradajkami,,veeeeela vody,,,snažím sa teda dost,,ale museli sme íst s malou na kramare kde somsa paradne zapotila a aj rozčulila ☹ ...ked som prišla dve jablčka,,takuuuuuuuuu chut som mala na čokoládu ale odolala som teda zatial ,,uvidíme ako dalej,..o 7 som večerala... a to je pre dnešok všetko...neviem ako vy kočky ale pre mna je toto ten najhorší čas,,kedy sa už neodporuča papať..juuuuj zase čakat do rana.. 😒
ahojte, skuste aj www.posilkatv.sk su tam cvicebne zostavy roznej zataze a zamerania
@marionmarion dakujeme,,moje linky ktoré som sem pridala su skoro všetky z posilka.tv ..su tam super cviky 😉
@lady511 preac, nepozerala som co vsetko tu uz je, vacsinou som len prebehla ze ide o linky z youtube..tak dufam, ze vam ta duplicita moc nevadi 🙂
@marionmarion nie nie vpohode 😉
toto cvičenie je mega na doma - je to s trénerom zadarmo. Je to nejaká výzva, či čo, ale cvičím podľa toho už týždeň a je to mega. Cvičenie chodí na mail:
https://akobuk.sk/vyzva-s-trenerom/
cvičiť môžete doma v obývačke kedykoľvek
Ahoj....mam 8-rocneho a 2-mesacneho syna. Do fitka by som rada zasla,pretoźe po druhom dietati je co zhadzovat,ale kedze vacsinu dni v tyzdni som s detmi sama,pretoze manzel je pracovne dost vytazeny,nezostava mi nic ine,len cvicit doma. Zacala som tak zlahka s cvikmi na brucho,ale budem sa musiet do toho pustit poriadne.🙂