Ahojte baby 🙂 prosim vás poraďte mi..chcela by som začať doma cvičiť, aby som spevnila a trosku vyformovala svoje telo. Som chuda len v posledných mesiacoch som nejak celá ovysnuta😅 ani zadok ani nič.. minulý rok som ešte bola v pohode a to som nikdy necivcila. Mam veľa pohybu ale telo je na neho zvyknuté. Aši jak stúpa vek tak telo tiež už nieje to co bývalo. Potrebujem cvičiť s niekym na YouTube, aby som presne vedela ako majú cviky vyzerať, ako dlho to mam robiť a taktiež netuším ako často treba cvičiť aby sa výsledok po pár mesiacoch dostavil. Prosím poraďte niekoho konkrétneho lebo je toho mraky na youtube. Za všetky odporúčania vopred ďakuje.❤️🙏
Ja cvičím pilates body by raven ma veľa videí rôznych dĺžok a pri nej cítim všetky svaly
@sasitimi17
@ivka27101 ďakujem baby pozriem obe a uvidím 🙂 a je jedno s ktorým videom by som začala a s ktorými cvikmi?
Ja cvičím na balence. tv
@sasitimi17 Aj ja cvicim s pamelou reif. Mam rada cviky aj so Zorou Czoborovou
@sandra49 ja podla toho,co v ktory den cvicim. Ma velmi vela videii. Zacinala som takymi jednoduchsimi bez expanderov-gum na cvicenie. Mne sa na nej paci,ze ta zenie vpred. Je to cez obrazovku,ale cely cas ta napomina ako mas spravne cvicit a motivuje,aby ai to nevzdala,spravne dychala a podobne.
📌
Ja cvičím s Pamelou Reif, cvičím 5-6 dní v týždni podľa toho ako mám čas a výsledky som videla už do dvoch týždňov. Vyskúšala som už všeliaké iné no vždy sa vrátim k tejto pamele, najviac ma to s ňou baví :D