Cvičenie doma pri deťoch

Včera o 20:05

Ahojte, som po 2 porode, samozrejme nejake to kilecko mam navyse.. predtym som cvicila podoma, vela sa prechadzala a sem tam behavala. Kvoli detom sa nikam von nedostanem okrem kocikovania.
Chcem si na doma kupit bud beziaci pas alebo elipticky trenazer
Prosim vas ktore sa oplati viac, prip pri ktorom spalim / schudnem viac ?
Nemam s tym skusenosti
Dakujem za nazory

mamamasama
Včera o 20:13

Pas a chodenie do kopca, ale lacnejsie, co ti nezaberie miesto je fitshaker.

autor
Včera o 20:32

@mamamasama dakujem fitshaker nepoznam idem sa na to mrknut

lenuska9999
Včera o 22:12

Bežiaci pas je super. Ja som mala jeden doma keď som ešte žila v zahraničí a rada som na ňom behávala. Vonku ma to nebaví. Ale keď ti môžem poradiť nekupuj si lacný bežiaci pas. Moja mama si objednala už dva krát a stále ho vrátila, lebo sa na tom nedalo behať. Tie lacné sú dosť nestabilné a niektoré aj dosť úzke. Čiže radšej dosetrit a kúpiť lepší. Ja som mala napr kettler. Zvažujem tiež opäť kúpu, len nemám ho veľmi kam dať a tak rozmýšľam všelijako.

luciaruz
Včera o 22:43

Ja som si nasla cvicenie na facebooku, vola sa to TripleF. Cvicenie trvá iba pol hodinu, to pri bábätku stiham v pohode. Za 3 mesiace mam z pupku dole 10 centimetrov.

autor
Dnes o 05:22

@lenuska9999 vsak toto. Sice byvame v dome ale miesta nikdy nie ne dost. Uz som pozerala aj take tenske skladacie ale nebude to take ale su vo fitkach .. tak tiez musim vydumat dalej kde ho dam
Aj ja si myslim ze pas je lepsie riesenie

kuki13
Dnes o 06:02

ja som už mala doma vsetko: elip. trenažér, bicyklovy aj veslovaci. Naj je pre mňa ale bežecký, používam pravidelne, mam to kvôli dieťaťu inak by som sa nikam nedostala.