Ak cvičíte,ako sa cítite cvičiť doma ? Ja mám stacionárny bicykel ale nie a nie sa na neho prinútiť 🤣 nechce sa mi vôbec ,som lenivá ale možno na to majú vplyv aj rodičia keďže väčšinou času sú pred telkou a jedia chipsy a tak,už sa nutim jesť ovocie ale aj to len obcas
Nemá na to nikto vplyve, nehladaj výhovorky 😁. Ja sa tiež neviem donútiť.
Ako niekto druhý môže mať nato vplyv? 🤣 Mne ss stačí pozrieť do zrkadla a ide to, milujem svoje telo a chcem si udržať postavu. Pri chudnutí moja motivácia bola tiež zrkadlo kedy som chcela zmeniť svoje telo lebo pohľad nato ako vyzerám som nedokázala zniesť.
Však toto je o tvojej sebadisciplíne ….vsetko čo si uviedla sú výhovorky
To, že sa nehybes, nie je nikoho vina, len tvoja. Každý kto chce, spôsob si nájde. Kto nechce, nájde si výhovorky. Ty nechces.
Ja som sa doma nikdy nevedela prinutit na cvicenie, vzdy mi to vydrzalo max. nejaky tyzden ☹️.
Ja musim ist cvicit so skupinou alebo s trenerkou, inak ja samu seba vobec neviem doma donutit.
Teraz uz 4 mesiace poctivo cvicim 3-4x do tyzdna 🤗 ale doma by som to nedavala. Mna cvicenie nebavi, robim to iba pre svoje zdravie a chcem vyzerat dobre 😁. Zavidim ludom, ktorych to bavi a citia nejaky "vyplav hormonov stastia" po kazdom cviceni...ja teda nemam ziadne taketo pocity, max. dobry pocit zo seba, ze som to odcvicila 👍.
Práve som byciklovala 30 min.. ;D
Vyhovorky
Bud sadnes a cvicis alebo sa prejedas s nimi az budes adeptka na extremne premeny
Pokial to sama nebudes chciet tak ani nezacinaj, bez motivacia vydrzis par dni
Mam eliptik- hodina denne, niekedy aj viac, ak sa mi nechce tak hodina kardio
Bicykel pred telku a šľapeš.