Ahojte, som z Banskej Bystrice a mam 20mesacnu dcérku. Pred 3mesiacmi som začala chudnúť a cvičiť 2x do týždňa. Rada by som chodila do fitka, možno aj osobný tréner. Chodievam všade s dcérkou. Bolo by mi veselšie a možno by som aj viac dokázala, keby som mala spolubjovníčku🙂 a moja dcérka kamošku, či kamoša.
Do fitka by som chodila skor doobeda.
U nas na Foncorde, je tusim cvicenie pre mamy s detmi
@samila1 a co takto si prist zacvicit k nam do hypoxi studia na Murgasovej ulici c.8 v mestkom parku? 😉 postaranie sa o dietatko nieje z nasej strany ziaden problem, vyhovieme kazdej mamicke, len aby mala cas a chut cvicit pre seba 🙂
@adkasmolka
Ahoj, o ake cvicenie sa jedna? vlastne sa rozhodujem, ktore cvicenia by pre mna boli najvhdnejsie pri chudnuti. zatial zvazujem posilku.
Ahojte ja sa tiez rada pridam 🙂
@samila1 mame 3 pristroje, jedno je zamerane na zadok,podbrusko,stehna a celulitidu. Druhe je zamerane cisto na brusko a podbrusko a treti je power plate. Prve pristroje spocivaju vtom, ze mas na sebe neoprenovy oblek, a bud bicyklujes alebo ides rychlokrokom, cim si vytvaras podtlak pod neoprenom a to posobi na tie kriticke partie. Mame super vysledky, ziadne jojo efekty a v BB posobime uz 8 rokov, takze ziadne "vzdusne zamky a ani sluby".
Co sa tyka power platu kuk sem: http://www.ppstudiobrno.cz/www/index.php tam je popisane vsetko o power plate. Bohuzial nasa stranka je momentalne v rekonstrukcii preto Ti nemozem poskytnut obrazky. Ale ak by si mala zaujem kludne sa u nas ukaz 🙂
@adkasmolka ja ten podtlak poznam, na to som chodila trosku 🙂 som nevedela ze je aj v meste...parada 🙂 ake su ceny?
@1maruska spravny postoj 😉 ja idem dominat permanentku v tom fitku, ale okrem toho je fajn aj na rekondicnych stoloch (napr. centrum bea), je to sice dost drahe, ale clovek sa nenamaka az tak ako v posilke a je vidiet rychlejsie vysledky. je inak teraz akcia na permanentku, myslim zlavomat abo zlavadna abo nieco obdobne....
😀 no ale do sasky by si snad trafila aj bez googlu, hmm? 😉 ak by si teda chcela ist niekedy so mnou do fitka...
pripajam link na tie stoly, kukni si stranku... http://www.centrumbea.sk/centrumbea.htm
a podtlak je teraz v zlavedna, tiez linkujem... http://www.zlavadna.sk/zlava_23517_formovanie-p...
tento podtlak je v saske, bola som tam parkrat, je to celkom fajn, ale zenska co tam robi je taka trosku zvlastna a zda sa mi to aj drahe. adka tu na fore spominala hypoxistudio na murgaske, mozno by som vyskusala to, ale zavisi to od ceny 😵
@sue1818 v pripade blizsieho zaujmu hodim pokec do IP.
@sue1818 dojdi na nezavezne cvicenie a uvidis sama, vyskusas vsetky tri stroje cca vyse hodky to bude trvat cena je 10eur dokopy za vsetky stroje.
@adkasmolka a samotny podtlak je za kolko? abo je podmienka vsetky stroje?
@sue1818 ked ide o skusobne cvicenie tak si klientka vsetky musi vyskusat,potom si sama povie o ktory ma zaujem.Pokial by zo zdravot.hladiska niaky nevyhovoval samozrejme ho skusat nebude. Takze ta cena plati na vsetky stroje dokopy.
ahojte dievcata bystricanky chcem vam len rozsirit okruh moznosti cvicenia tu u nas 🙂 ja mam velmi dobre skusenosti a mozem len odporucit damske fitko v kapitulskej lady fit nie kapitol fitness ale toto nie tam nizsie pod lekarnou.nieje to klasicke fitnes ale cvici sa tak kruhovy trening.instruktorka je tam veeeeeeeeeeeeeeeeelmi mila na zaciatku vsetko poukazuje a dohliada na to ako cvicite,ja tam beriem obcas aj dcerku skolkarku a uz sa chystam aj maleho syna zobrat 🙂
@samila1 Ahoj, odkial z BB si? Tiez by som rada chodila do fitka s nejakou partackou 🙂