Cvičenie - chcem schudnúť 15 - 20 kg

21. aug 2021

Ahojte, chcela by som.zacat cvicit, potrebovala by som zhodit aspon 15-20kg. Viete mi odporucit podla coho, koho cvicit. Najlepsie cez youtube, niekto. Aby to bolo zadarmo. Ake cviky by boli najexektivnejsie a aby som to zvladla. Budem rada za kazdu radu, nazor, postrehy a tak. Dakujem velmi pekne.
Pre info mam 158cm a 68kg. Necitim sa dobre. Mam velke brucho aj stehna. A tak vseobecne. 🙂

zuzubb007
21. aug 2021

Uprava stravy jednoznacne bez toho to nepojde, cvikov je milion ja som si kupila trampolinu tam sa spaluje najviac po 10 minutach som spotena ako mys a navyse ma to strasne bavi 🙂

lucka_ke
21. aug 2021

doma sa sama nedonútiš, treba nejakú skupinu kde ti ukážu aj poradia, aj dohliadnu, a upraviť stravu

dadis
21. aug 2021

Dolezite je pri chudnuti kombinovat sport so znizenym kalorickym prijmom. Da sa schudnut len upravou stravy, ale vtedy odchadzaju aj svaly a nie je to dobre. Sportovat by si mala kazdy den. Idealne striedat cvicenia, ktore ta bavia, aby si z toho mala radost. Priklad. Pondelok bicykel, utorok silove cvicenie, streda chodza, stvrtok joga, piatok silove, sobota tura, nedela wellness (sauna, virivka, plavanie)....to je len priklad. Cvicenie sa ma stat sucastou tvojho zivota, nie nejaky boj. Casom si bez pohybu nebudeš vediet svoj zivot predstavit a v den, ked si nic nerobila si pojdes vecer zabehat, lebo budes mat pocit, ze ta mrle zeru 😆😆. No a strava, spravny jedalnicek je zaklad chudnutia. V jedalnicku by si mala mat vela zeleniny, bielkovin (ryba, kura, mliecne, strukoviny) a aj sacharidy (celozrnne pecivo, cestoviny, ryza, zemiaky)Vylucit jednoduche cukry, vyprazane veci, alkohol. Najlepsie zo zaciatku si zapisovat do kalorickych tabuliek.

mogaa
21. aug 2021

na nete je toho kopec zdarma, napriek tomu odporúčam fitshaker .....potrebuješ cvičiť v prvom rade technicky správne, inak si môžeš viac uškodiť ako pomôcť....ak z netu tak Jillian Michaels, Heather Robertson, Ewa Chodakowska, HasFit.....

maxxim
21. aug 2021

Kaloricke tabulky, cista voda, čaje a pohyb. Pôjde to len to chce pevnú vôlu aby si vydrzala. Chcieť a niečo vydrżat, vedieť klučkovať v strave ..je 90% Tvojej výhry. Držím palce. ( Ja som za pol 3/4 roka dal dole cez 30 kg a ide to./).
Ak chces, napis mi s.s. a napisem ti zopar variant stravy , ktoré sú chutné a zaroveň zdravé.

lucka_ke
21. aug 2021

@maxxim môžeš aj mne do IP ❤

bluemoon24
21. aug 2021

Chudne sa vdaka kalorickemu deficitu, velmi dobre vysledky som videla u ludi, ktori pouzivaju kaloricke tabulky - mozes si ich zadarmo stahnut do telefonu, vyplnis svoje udaje a vypocita ti to, aky by si mala mat prijem na hubnutie 🙂. Je dolezite si uvedomit, ze zadne zkratky naozaj neexistuju a nenechat sa nahovorit na drahe “super produkty na hubnutie”, vacsinou nefunguju a ked aj ano, po vysazeni prichadza jojo efekt. Ak by sis stahla kaloricke tabulky, velmi odporucujem pridat sa na FB stranku “Hubneme a jíme zdravě s kalorickými tabulkami”, kde najdes spoustu rad, informacii, motivaciu aj chutne recepty. Vsetko je zdarma.
Ja som na youtube cvicila podle Pamely Reif, ma aj dobre videa pro zacatocniky, urcite kukni 😊

lujza_
21. aug 2021

@maxxim napíšeš aj mne prosím ?🙏

fiafia
21. aug 2021

@maxxim prosím si tiež 😁

erika630
24. aug 2021

@maxxim ahoj. mozem tiez poprosit par variant? Dakujem pekne

sense
24. aug 2021

Mam odskusane Team body Project, Hasfit, Tracy steen, Jillian Joanna Soh, Yvette Bachmann, mam aj stepper doma tak Kat Gates al hiit company. Na youtube je toho vela. A ak ti niekto povie ze doma sa nedonutis cvicit,tak to nie je pravda, vsetko je len o chceni. Zakladom je ale strava.