Je tu niekto kto cvičí? Už cvicim polroka , 5x do týždňa, dodrzujem stravu ale aj tak nevidím nejaké zmeny, zatiaľ čo niekto kto cvičí dva mesiace ma omnoho lepší progres než ja😩 nechudnem, to nepotrebujem, snažím sa o spevnenie. Už som zúfalá
@autorka pat mesiacov je dlha doba, asi robis nieco nespravne, bud sa zle stravujes (hoci si myslis, ze dobre), alebo cvicis nespravne cviky/nespravne ich vykonavas. alebo si len prilis sebakriticka a nahovaras si, ze neevidujes ziadne zmeny, hoci ini ich vidia :D
tak niekde chyba bude ale to mi ti tu nepovieme, keďže nevieme podrobnosti. Alebo či len ty neočakávaš príliš veľké progres za ten čas
Co cvičíš a ako dlho cvičíš... Nechudne na váhe alebo nechudnes ani v obvode? Takisto co znamená pre teba dodržuje stravu
Ja som si na sebe všimla ze som práveže videla zmeny keď som trocha ubrala. Veľmi dôležitá je regenerácia. Možno malo spis
co cvicis? cvicis s dostatocnymi vahami ? kolko ti trva jeden trening? kazdy den robis ten isty trening alebo striedas casti tela? neverim, ze ak cvicis spravne tak nevidis progres.
robis silovy trening? ak by som po mesiaci dvoch nevidela vysledky tak uz riesim s odbornikom realnym trenerom s ftvs nie rychlokurzom
5x do tyzdna silovy trening - je podla mna prilis, nemas cas regenerovat a otazne tiez bude, ci cvicis s dostatocnymi vahami. Mavas svalovicu? Viem, ze sa pise, ze to je prekonane, ale podla mna, dobre zacvicis, ked ten sval 2 dni "citis". Niekedy je menej viac, skus cvicit len 2-3x do tyzdna, cvic do "zlyhania" (8, 10 max 12 opakovani, 3-4serie, ku koncu opakovania uz bojujes), dostatok bielkovin v strave a potom porovnaj vysledok..
Trpezlivost ruze prinasa,vydrz a vysledok sa dostavi