Ahojte potrebujem poradit,zacala som chudnut co znamena ze cvicim 4 x do tyzdna a upravila som stravu. Nie som tucna len brucho mam este od porodu,cca skoro 3 roky. Uz som schudla ale stale to nie je to co by som chcela preto vas chcem poprosit ci mate niekto skusenost s overenymi spalovacmi tukov ktore sa uzivaju pri cviceni aby mi dopomohli k tvarovaniu bruska. Nie pri lezani na gauci to nikdy nepomoze 🙂 Dakujem
@milacica22 Spalovače tuku by som ti neodporúčala, zbytočne vyhodené peniaze. Stačí naďalej len cvičiť a musíš byť trpezlivá, výsledky sa dostavia vždy až neskôr 🙂
Na tie vnutornr brusne svaly,ktore to cele drzia je vraj dobra pilates.
Ja som nemala ani jeden spalovač,..ani si nehodlám zadovážiť..zatial minus 25kg..chce to len trpezlivost..brucho ide najhoršie a naposledy...a brucho je hlavne o správnom stravovani🙂
Ja mám kruhové treningy a kardio k tomu 4 x do týždna .na brucho sú výborné aj cviky na balančnej podložke..bosu,fakt zaberacka🙂
Vytvoriť kalorický deficit, samozrejme cvičenie ako doplnok na spevnenie, vyrysovanie - nie som odborník, píšem len vlastnú skúsenosť 🙂
@milacica22 netreba nič užívať žiadne spaľovacie tukov, po pôrode môže byť problém aj v diastaze brušných svalov a ťažko sa bruško tvaruje. Ale pri dobre zostavenom treningovom pláne a správne vyváženej strave sa iste dopracujes k vysnívanému brusku. Ja jedine čo užívam je kvalitný proteín po silovom treningu, mam aj diastazu a ploché brucho. Nie je dokonca ani nutné robiť veľa cvikov zameraných na bruško, lebo to pracuje automaticky pri takmer každom silovom cviku. Takze správnou stravou zrýchliť metabolizmus a pripadne proteín.