Cvičenie a chudnutie po sekcii

lenka22115
26. mar 2013

ahojte žienky prosim vas tie čo máte za sebou sekciu po akej dobe ste začali cvičiť teda ak ste cvičili?? a po akej dobe ste sa vrátili k povodnej váhe??

ankaza35
26. mar 2013

odporúča sa postupne zľahka po pol roku, bohužiaľ nemala som čas a ani za 3 roky som ešte neschudla, chvalabohu bolo to len 8 kg a nie 30 ako niektoré ženušky

alien2603
26. mar 2013

@lenka22115 Ja som 4 mesiace po sekcii, pribrala som asi 17-18 kg a mam este asi 6 kg na sebe, ktore nastastie nie su tak vidiet 🙂.... Ale este si netrufam cvicit...

zivika
26. mar 2013

@lenka22115 uvidis ako sa budes citit, ako sa bude hojit jazva...ja som zacala cvicit cca po pol roku, rok a pol od porodu som bola lahsia o 22kil (12 z toho bolo tehotenskych a zvysok som mala zasoby uz pred tehu 😀) a slo by to aj dalej, ale rozhodli sme sa pre dalsie bejby, tak mozem zase po porode zacat odznova 🙂
a zavisi aj od toho, kolko si pribrala v tehu a kolko ti ostane v porodnici, mozno nakoniec nebudes musiet cvicit vobec 😉

bambibam
26. mar 2013

no ja som po 4 mesiacoch skúsila stojku a od vtedy ju neskúšam , začala som sa viac pohybovať (vlastne deti na donútili), a akosi som obmedzila len sladké ,chlieb , a ide to samé dole ,po roku mi chýbajú 3kg dole a som na pôvodnej váhe . Už teraz si sem tam zacvičím so staršou pri xboxe (neviem ako sa to píše) ale to je tak raz za týždeň - hodinka

joysi
26. mar 2013

Ahojko Bambibam, Ak sa môžem spýtať čo znamená "obmedzila" sladké a chlieb, lebo ja som chlieb a pečivo vylúčila celkom, ale so sladkým mám menši problém som trošku 🙂 závislá na čokoláde. ďakujem za odpoveď

jankagun
26. mar 2013

ja som pribrala 17kg a za 2mesiace boli fuc.ale to kvoli tomu ze som jedla vacsinou len tekutu stravu(kedze som mala problem ist na potrebu a stale som chodila do nemocky na klystir,lebo ma po 2tyzdnoch po sekcii museli rezat znovu kvoli infekcii,a nezasili mi to uz,a preto som nemohla jest tuhu stravu) ..ale ani po roku som nebola schopna cvicit co som tie jazvy citila :/ ...ale vseobecne odporucaju pockat min.polroka po sekcii

viva88
27. mar 2013

ja som pribrala okolo20 kg. rodila som predčasne dvojičky v 34t. ale bola som už faakt veľká... za 2 mesiace som odsávaním schudla 23kg no svalstvo mám ochabnuté a nepekné a cvičiť som začala po polroku no teraz nemám veľa času na cvičenie a neviem si pomôcť lebo milujem sladké a preto nedodržím dietu lebo stále zhrešíím 😅 a teraz som pribrala späť 3 kg... tak nech sa už oteplí aby som mohla chodiť von častejšie .... 😉

keira
27. mar 2013

@lenka22115 po 600nedeli

katrinkaa333
Autor odpoveď zmazal
Zobraz