Ahojte
Ma napadlo že sa vás opýtam na názor.
Viem že zero ma hodnotu nulu skoro všade čo sa týka cukru tuku a okrem toho že je to nezdrave. Ale myslíte si že fakt sa z toho nepriberie?
Teraz je leto a za obedom mi chutí dať si pohár zero s ľadom. No som v diete... schudla som už 12kg po pôrode za 5 mesiacov a treba mi ešte 6kg tak nechcem že by sa mi to spomalilo kvôli tej cole. Čo si myslíte?
@ssandyy z tej coly nepriberies, ale vyvolava v tele reakciu ako cukor, moze sa ti ziadat sladke, lebo cez chutove pohariky telo dostalo signal, ze pride cukor, rychla energia a ta sa nedostavi a moze si ho vypytat, potom ked zlyhas, priberies, ak to vies ovladnut, tak nepriberies.
@ssandyy cola zero ma umele sladila... z nich sa tolko nepribera ako z cukru klasickeho .. co sa tykaich vplyvu a zdrave tam sa to dei na dva tabory ... ja osobne by som to nepila radsej mineralka s citronom a matou napriklad ... ale ak nic ine nemas a mas naozaj chut dala by som max 2 za tyzden ...
@ssandyy coca cola zero sa volá zero, lebo má 0 kalórií, alebo <1. Nie nepriberá sa z toho, priberá sa, keď máš menší výdaj ako si prijala kalórií. Čiže si môžeš dať aj pizzu, hamburger a neviem čo ešte, ale ak máš väčší výdaj, tak nepriberieš. Čiže si kľudne daj poobede colu zero
@h2 Ja tiež chudnem veľmi pomaličky, ale skôr tak že sa snažím viac hýbať a jem všetko, ale len toľko čo ma zasýti a pijem občas aj sladené nápoje, vrátane pepsi, cola, kofola atd, ale normálnu zero mi nechutia. Ale máš presne pravdu, riadím sa tým že jem a pijem čo si telo žiada a presne cola sa mi žiada potom čo mám nejaké žaludočné potiaže, aj teraz som mala nedávno a pijem aj skoro každý deň 2 poháre. Ale potom nastane zase obdobie ked je žalúdok ok a mne vôbec nechutí a nepijem ju aj mesiac-dva.
@ssandyy zero je chemický koktejl, fakt skodlivé prísady, raz som kupila ale ani som nevypila keď som prečítala to zloženie...radšej si dám s cukrom, urcite je to zdravsie a pohár za obedom ti neuškodí... aj keď ja teda uprednostňujem kofolu, lebo neobsahuje kyselinu fosforečnú
@lavender273 hej no... Viem že je to fest nezdravé... nepijem to celý rok... A teraz to leto horúčavy fest mi to dobre padne. Ale asi kašlem na to. Aj 2 krát za týždeň... No myslím že človeka už aj vzduch zabíja, tak preto to už neberiem všetko až tak tragicky.... Veď ked si len pozrieš ako pichaju zeleninu ovocie, ktorá je dovazana z iných krajín... A o chove zvierat pre potrebu ľudí ani radšej nezačínam písať....
@ssandyy uplne suhlasim.
@ssandyy Nie.