Co bolo vasou poslednou kvapkou,ze ste si povedali a fost, takto to dalej nejde a zacali chudnut a aj schudli?
Keď mi pár mesiacov po pôrode vykúkal brušný fald z nohavíc pri sedení 😃 Toto mi strašne vadilo, schudla som 10 kg za cca 3 mesiace...
Ked som sa po porode videla na dost nelichotivej fotke 🥴 Dovtedy som si myslela, ze som OK aj ked som mala velkost XL 🤦🏼♀️
ze ma stale boleli krize a milujem vysoky pas a zakasane tricko ale vyzerala som stale ako v 6tom mesiaci tehotenstva…. a odfotila som sa pred cvicenim a vravim si: ak takto budes pokracovat do roka mas 80kg a zacala som chudnut
Keď som si pozerala fotky. Kde som mala odfotenú celú postavu. 🙄
dospela som do štádia, keď som nič iné neriešila čo jesť a akú sladkosť si kúpim, denne, potom prišiel covid, a doniesol isté zdravotné problémy, zatiaľ 23 kg dole /neviem ale kolko bolo maximum, môže byť ešte o 3-4 kg viac/, naposledy sa niekto kto ma dlhší čas nevidel čudoval, že len toľko, centimetre som nemerala, ale zišlo ich dosť
Stačil pohľad do zrkadla 🤣
@earlgrey
@danyelia
@lauriik
@amelia89
@vyrovnanaosoba
@zuzka2026
@sssss123
@lucia13022023 a potom ste si co povedali baby :D od zajtra zacinam a hned ste sa pustili do zmeny stravy a cvicenia? Ci ste zacali nabstevovat fitko?
Ale je to obdivuhodne, ze ste sa do toho dali a kolko kg schudli.
Ja som si stiahla kalorické tabuľky a hneď od ďalšieho dňa som išla podľa toho. Za 2 mesiace 7kg
@danyelia a schudol aj ten faldik? Aj koza?
@lapersefona Jasné, zmizol aj ten faldík a ,,stiahla,, sa aj koža, ja som okrem úpravy stravy aj každý deň cvičila...
Áno, začala som hneď na druhý deň s cvičením aj so zmenou stravy 🙂 Nebolo to až také ťažké začať, športu som sa venovala aj predtým, venujem sa trénerstvu a poznám svoje telo, po skúsenostiach už viem, čo na mňa funguje, aký pohyb, cviky aj strava...
Začala to prvá láska. ;D Teraz po deťoch to je už v krvi. Aj keď mám malo času a chuti a síl, tak viem zahrnúť do svojho dňa cvičenie a kontrolovať aspoň z časti stravu.
áno, najskôr zmena stravy, neskôr fitko, ale cvičím aj doma
Mne muž povedal že už mam trosku vacsi zadok.
Chvaalabohu za to. Teraz ked si spatne pozriem fotky ako som vyzerala, ale vtedy som si to vobec neuvedomovala. Isla som za rok zo 72kg na 59kg( mam 158cm, takze som vyzerala strasne).
Hned v ten vecer som dojedla svoju poslednu cokoladu a studovala veci o chudnuti. Na druhy den som presla na kaloricke tabulky, a zacala aj s domacim cvicenim. Teraz zabehnem 10km, co ja som ani ako dieta neinklinovala k sportu, a mala som problem vyjst na kopec. To keby mi niekto povedal par rokov spat, ze bez sportu si nebudem vediet predstavit den, by som sa mu vysmiala. Aj ked teraz niekedy priberiem 2 kila, hned to zhadzujem,necitim sa dobre a uz nikdy sa nechcem dostat tam kde som bola. A ako bonus je pre mna ze ked pride leto, nemusim revat ze v kazdom tricku mi trcia faldy, ale obleciem si co chcem.
Ano, hned v ten den uz som si dala lahsiu veceru a od dalsieho dna som nabehla na zdrave stravovanie. Pohybu som mala dost.
Áno, hneď som začala. Ja som si zaplatila osobného trénera.
@danyelia mala si aj osobného trénera? Ako dlho si cvičila?
Úplne obyčajná viróza 🙂
A teba?
@lapersefona Nie, ja sama som trénerka 😁 Tak aktívne každý deň som cvičila 3 mesiace, potom už len 2-3x týždenne
Nevládala som sa postaviť z drepu. Bolo to po cca 4 mesiace po pôrode. A samozrejme mi bolo zo seba zle. Nevedela by som žiť v takom tele.
Mňa zatiaľ bohužiaľ nič. Stále si vravím, že už začnem kvôli zdraviu, kvôli partnerovi a podobne. Ale vždy výhra moja lenivosť, pohodlnosť a chute na všetko možné nezdravé. Kila mi len pribúdajú a ja sa stále neviem dokopať začať niečo so sebou robiť.
Ked som si uz tretikrat naozaj nepekne vyvrtla clenok a potrhala slachy
Ja som pribrala a uz mi ziadne oblecenie nebolo dobre, takze som si po niekolkych neuspesnych pokusoch povedala ze bud to uz konecne schudnem alebo si budem musiet nakupit nove oblecenie.. dala som zo 68 na 56 za tri mesiace.. a ja som si vtedy nastavila mysel tak ze som si hovorila ze to jedlo mi nikam neutecie a ked si nedam teraz tak si dam niekedy inokedy ked budem konecne chuda.. a stale pripominala a pripominala..
Ked som sa videla na fotke
Zdravotné problémy, ktoré som roky ignorovala. Až slová onkogynekológa ma prinútili zamyslieť sa nad zmenou životného štýlu. Od januára do apríla som schudla 25kg, od apríla doteraz sa váha drží, vlastne o to kilo/dve ešte išla dole, ale už aktívne necvičím - rozumej nie tak ako predtým a jem úplne všetko.