Do januára potrebujem schudnúť 5kg, avšak snažím sa už mesiac a váha stále stojí. Denne prijímam do 1200 kcal. Môj jedálniček vyzerá asi takto: 6:30 raňajky-biely jogurt s muesli a ovocím, obed v práci keď mám zmenu nestíham, keď dôjdem domov dám si ovocie (2-3ks), väčšinou aj nejaké slané tyčinky, medzi 18-19tou večeriam chlieb s lučinou, šunka, zelenina. Okolo 20tej ešte jablko. Vypijem asi tak 2 litre čistej vody.
Denne min.10000 krokov. Mám 26 rokov, 53 kg.
Poznáte nejaký spôsob, ako to urýchliť?
Ďakujem za každú radu.
nie takto veru neschudnes, uplne zle na to ides - malo jes, vela sacharidov, malo bielkovin...netusim vysku ale 53 kg je uz relativne nizka vaha
@petamich výška 165 cm
no 53 kg je dobra vaha, asi preto nechudnes, nemas z coho
Nemáš čo chudnúť. A ak aj schudnes,zdravé to nebude. Máš ideálnu váhu ku výške,možno ešte aj menej akoby si mala mat. Otázka je s čím si nespokojná ? Lebo ak chces redukovať tuk a rysovať,musíš cvicit. Respektíve ak začneš cvičiť tak táto strava ktorú si sem dala nie je dostatočná . A ďalšia vec,za ten čas síce spravíš kus práce,ale aby si to udržala ,treba zmeniť životný štýl tj v tom pokračovať. Z bieleho jogurtu,musli a ovocia postavu nevyrysujes. Chýba v jedálničku bielkovina a sacharidy. A čas na jedenie si musíš nájsť vždy.
Myslim si, ze ona vie najlepsie, ci sa citi dobre alebo nie a ci chce schudnut par kil. Ja mam presne tu istu vahu a vysku a tiez sa snazim schudnut tri kila, ktore som pribrala a skrz ktore sa necitim dobre (toto vsak malokto pochopi), ja vsak autorku uplne chapem. Radit ti nebudem, lebo ja sama tie tri kila neviem zhodit 😂 ale jedine, co viem, ze tiez by som urcite nevynechavala obed a prijimala viac bielkovin a zdravych tukov a menej sacharidov.
A mna zaujíma prečo? Áno, zabrdam mimo otázku, ale pomáhať s chudnutím babe, čo má úplne normálnu váhu k výške, nie je v poriadku. Prečo chces mat v januári 48 kil?
Z čoho chces chudnúť? Keby sa opytas ako vyrisovat postavu, spevniť zadok, stehná, ramená...ake ty chces schudnút. Keď tvoje telo hladuje,bude si ukladať tuk ešte viac, orgány nesprávne pracujú,namahaju sa, koledujes si o traviace problémy
@elizabet173 sak to ano, zle ide na to, len reagujem na prispevky, preco chce schudnut. To mnohe zeny nepochopia, ze sa da zle citit aj s par kilami, na ktore si neni zvyknuta.
Viem, že mám normálnu váhu, ale do 24 som mala 48-50kg, počas pandémie som sa dostala na tých 53kg a nie som spokojná so svojím telom. Navyše v januári máme rodinnú oslavu, kde sa stretnem s ľuďmi, s ktorými sme sa nevideli niekoľko rokov a stačí mi, že nie som spokojná sama so sebou, nepotrebujem, aby ma ešte niekto komentoval, že som pribrala.
Viem, že na to idem zle, práve preto som dala túto otázku. Cvičenie popri práci a dcérke nestíham.
Manžel má obed v práci, dcérka v škôlke, ja si sama pre seba variť veľmi nestíham, tak si len niečo rýchle vezmem. Cez víkend obedujem to, čo navarím aj pre malú, tzn. ryža s kuracím mäsom, rizoto, filé na zelenine, nejakú polievku, ale aj to ledva zjem porciu ako pre 4 ročnú. Jedlá, ktoré varím manželovi nejedávam vôbec.
Preco sa drzis na tu vahu? Myslim, ze casto nie je prave to smerodajne. Aspon pre mna to nebolo. Skus sa skor pomerat a uvidis, lebo mne to velmi ukazalo zmenu v cm. A citim sa lepsie, aj ked vahu mam rovnaku.
Moze sa to podpísať na tvojom zdravi, ak takto (ne) papáš... Neviem aku vysku mas, ale uz 53 je pomenej, a ty este ak chces schudnut.. Mala by si ten obed na 100% mat, potrebuješ bielkoviny a tuky. Chleba biely isto nie. Tazko ti radit, ked ty ani nejes.. Pozor aby si nemala poruchu prijmu potravy..