Čo vám pomohlo lepšie spaľovať pri chudnutí?

blizenec79
21. máj 2021

Ahojte baby ,mate niektora skusenost,dobru pri chudnuti s nejakym cajom alebo inym pripravkom ktory pomaha lepsie spalovat,samozrejme s upravou stravy a cvicenim,dakujem😀

nikusiak9
21. máj 2021

reg enor

vikinka292
21. máj 2021

Samotný čajík určite nepomôže. Ja chudnem síce pomalsie ale chudnem (od minulého leta cca - 20kg). Upravila som si stravu a pijem aj čajík od LR. Je to sypaná bylinná zmes, výborne odvodňuje, núti ma piť po ňom, takže musím dopĺňať stále aj vodu a nedám naň dopustiť. Tento mesiac je ešte aj v akcii. Ak by si chcela kompletne zloženie čajíka tak aj to môžem poslať.

heln
21. máj 2021

@blizenec79 nemam skusenost, ale vraj puh er je dobry pri chudnuti, len chuti ako zemina.

elementissa
21. máj 2021

Ja mam velmi rada Pu-Erh caj, mne velmi chuti. Potom som mala velmi rada seriu cajov od Teekane, boli 3 Fit&Slim, Detox&Slim, Balance&Slim, tie boli chutovo vynikajuce, hlavne ten zeleny, Detox&Slim.
Vyborny detoxikacny je aj od Bercoff (tuto znacku mam rada aj Pu-Erh) a potom na chut vyborny a super ucinny je Lymforegen (kupis v dm). Pri naduvani a problemoch s travenim je velmi fajn Leros na dobre travenie, celkovo Leros caje su najlepsie bylinne caje, ake som doteraz pila, uzasna aroma aj chut.

lucijalucy
22. máj 2021

L-carnitine.