caute baby vsetko islo dole ako malo len brusko a boky malo co ... uz som zufala z toho radte
Cvicit.. brucho treba spevnit, inak bude stale ovisat.. tiez mam ten problem, ale ako som daco schudla a aj zacala brusaky cvicit tak ubudlo aj z brucha.
Dnes dala barcelona94901 do fotoblogu perfektné cviky a majú čo do seba. Nájdi si ju a pozri si jej fotoblog. Už som aj ja niektoré cviky vyskúšala a veru, super cviky.
asi ti nikto nic ine neporadi.. naozaj pomoze iba cvicenie.. netreba sa vzdavat, aj ked vysledky nepridu hned
uprava stravy a cvicit, napr. podla Jillian Michaels 😉
cvicit
Pre najlepsie vysledky:
1. Skus si dat nejaky kardio trening rano na lacno, 30 min staci, nemusis prehanat, len kolko vladzes, inak ked si das nerealne ciele vacsia je sanca ze sa toho vzdas. A tiez si do rozvrhu zarad aj cviky na spevnenie svalov, neboj sa ani cinkov, nespravia z teba Valibuka pokial neberies aj nejake hormony pre bodybuilderov 🙂 Snaz sa viac hybat sa, ba aj na prechadzky cez vikend chodit, pomoze.
2. Vyrad z jedalnicka sladkosti, vsetko co obsahuje cukor! OK ze zhriesis obcas, ale len obcas. Cukor je naozaj najhorsi nepriatel stihlej linii. Ked mas chut na sladke, radsej daj do nadoby trosku vody, pol banana, jahody, trosku spenatu, ananas, hocico, a to nech ti bude pochutka. Alebo do bieleho jogurtu trosku ovocia a na to trosku medu alebo nejaku zdravsiu alternativu cukru. Po siestej vecer radsej si daj salat so syrom, alebo maskom, alebo jedno-dve vajicka varene alebo v prazenici s menej tuku. Cestovinam, bielemu chlebu sa radsej vyhybaj, okrem mozno na ranajky, inak radsej si daj ryzu, opekany/vareny zemiak ako chlieb/cestoviny. Dbaj aj na velkost porice.
A zapamataj si, ze na zaciatku ti mozno bude tazko, ale akonahle si budes vedoma prvych vysledkov, bude ta to motivovat aby si v tom vytrvala, mne trvalo cely rok! Drzim palce 🙂
Cvicit, cvicit, cvicit... najlepsie skombinovat s dietou.
treba dodrzat zakladne principy a ide to a isto necvič nalačno!!!!!!!! je to blbosť 🙂 viac maS V IP
dieta. a na lačno!!!!! z plnim bruchom sa neda cvzčit
Mam to iste. Si po cisarskom ci? No nic ine len cvicit.